Widok

...tesknota...niepewnosc...

Tafla cichego , srebrzystego jeziora
Podchodzę bliżej , wciąż bliżej , i jeszcze
Nie dowierzam własnym zmysłom
Patrzę zaślepiony , tępymi oczyma

Bezdźwięczny , głuchy plusk rozdzieranej ciałem wody
Wybrzuszenia falujące w stronę niemej twarzy
„Te jezioro nie było cichą , srebrzystą wodą” -
Myślę , zachłystując się mieszaniną martwych pierwiastków...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Iracki program rozrywkowy

I Bush w roli glownej, ale jako Ferengi...
(kazdy kto ogladal ktorys z nowych Star Trekow wie kto to Ferengi)
Musze przyznac ze calkiem mu bylo do twarzy.

ma jolie

Kupujcie bubliczki
gariacze bubliczki
Tralala
Zolty jesiennnnyyyyyyy lisssssssssssssscc
Tyle mi opowiedzialal
Irak ma gaz rozweselajacy
Bidibidibip
Witam Was Ziemianie
Mniammmmm

le petit beurre

Irak ma bron. Ale bushit i tak jest be.

Dobranoc.

marta

bebe Busz
Busz bebe
Buszmen
Buszsupermen
giligili
Korea rulez
Kim dzwon Kill
zium

paradoks

Irak nie ma broni a Bush atakuje a korea ma a Bush cicho siedzi.Bebe Bush;)

żonkila dla busha

Już niedługo będziemy zrywać żonkile!!

Wojna

Sorry za błąd od 1, 5 tyś lat.

Wojna...

Dopieo by było gdyby Czeczenia miała ropę......Bush nie pozostawił by tego bez uwagi....Uwagi pojawiły się tylko po zamachu na teatr, ale wtedy nikt nie brał pod uwagę że np. w 1994 w chwili wydania rozkazu Jelcyna o najeździe na Czeczenie i obaleniu "przestępczego rządu" Dżochara Dudajeva zginęło 25 tyś ludzi....Z drugiej strony też nie jest moraklne licytowanie gfzdie zginęło więcej osób ale ważne jest to iż Czeczeńcy zajmują obecne tereny od 15, 5 tyś lat więc chyba można mówić od dużej odmienności tej republiki od Rosji pod względem kultury, polityki, mentalności i najważniejsze-historii......nie pozwólmy by historia sie powtórzyła.......

Postregiment

Ja odnosze nawet wrazenie, ze przed 11 wrzesnia swiat patrzyl na Czeczenow w miare przychylnym okiem, a w tej chwili woli skasowac ich slowem "terrorysci".
A ja z Czeczenia jestem calym sercem.

Wojna

Demokracja-może bez przesady-nie trzeba jej od razu negować, może nie jest bezbłędnym systemem ale nie należy jej przekreślać tylko z powodu jednej osoby który chce przelać krew tysięcy za ropę. Swoją drogą zastanawiające, iż Bush nie czuje już takiego dyskomfortu w związku z Koreą, skoro wiadomo iż pracuje ona i posiada broń masowego rażenia, noa tak-ale nie posiada ropy........
W tego typu sprawach uderza mnie również to, iż po 11 września Amerykaniezdołali zaszczepić światu myśl iż każdy naród wyznający islam na pewno ma coś wspólnego z islamskim fundamentalizmem. A do aszału wręcz doprowadza mnie nazywanie bojowników walczących o wolność własnego narodu terrorystami. Oczywiście nie mam tu na myśli grup dla których atak terrorystyczny jest jedynym rozwiązaniem, lecz takich dla których ataki są już ostatecznością, a także ostatnią formą zwrócenia uwagi na problem wolności własnego narodu. Za przykład niech posłuży republika, o której ostatni było dosyć głośno w związku z wydarzeniami w moskiewskim teatrze- Czeczenia. Dlaczego najazd regularnej armii rosyjskiej i mordowanie ludności cywilnej nie nazywa się również terroryzmem?! Tylko dlatego, że Czeczeńcy nie posiadają regularnych oddziałów wojskowych, choć również atakują ludność cywilną możemy mówić o zamachach terrorystycznych. Dla tych ludzi nie ma już innej drogi wyjścia, zwrócenia uwagi światowej opinii publicznej na brutalność Rosjan w ich ojczyźnie...Atak na moskiewski teatr był już tylko aktem desperacji, ci ludzie nie mają już nic do stracenia. Światowa opinia publiczna była wstrząśnięta wydarzeniami w Moskwie, szukano powiązań grupki Czeczenów z organizacjami terrorystycznymi, ale dlaczego od ponad 10 lat nikogo nie przerażają doniesienia płynące z Kaukazu? To mnie właśnie jako młodego człowieka bardzo bojącego się wojny boli najbardziej........

Z peseta

auuu! troszke zabolalo

Nie no

jak sie Stworek nie pozwala glaskac to go chca skubac.
Caly kark mam juz wyskubany.
Teraz moze ja kogos poskubie..?

nie no.....

bk

Dobrego DNIA!

...wkraczam w kraine snow, pa

Mała Żabko

tak bardzo się boisz, że rezygnujesz z przyjemności dotyku długich, szczupłych palców....?

M:

Serdecznie pozdrawiam starą gwardię MW , między innymi Nemo, Horusa, Maga, Nepenthesa, Zeal (choć nie wiem czy w ogóle to czytasz), Kiwdula i tych którzy chcą być pozdrowieni.Trzymajcie się wszyscy cieplutko w te zimowe - jakże chłodne wieczory

vya

masz rację, zawsze mi się myliło (nazwy, bo różnicę merytoryczną znam, jest podstawowa)
Paralitycy też są kochliwi tylko nie zawsze umieją to wyrazić.

stworkowska!

nie paralitycy a epileptycy (zasadnicza róznica)
a zastanawiając się skąd u nich takie gwalłtowne ruchy....wnioski mi umknęły

Stworku

Dlatego nigcy nie chodzę do przystojnych fryzjerów :-))))))

Wszystkim

Estrogenównym i Estrogenowym oraz Progesteronównym i Progesteronowym życzę; obfitych i maxymalnie expresyjno - sprężystych
"dostaw" komplementarno - adekwatnych