Widok

to i ja sprzedam CIUSZKI dla dziewczynki- zestaw

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze któras z Was będzie zainteresowana : sprzedam zestaw ciuszków po mojej córci, 70 sztuk 0-6 mies. zadbane, w bardzo dobrym stanie, znajduje sie tu wszystko czego na początek potrzebuje małą kruszynka: pajacyki, body, spodenki(ciepłe i lżejsze), sukieneczki, bluzy, kurteczki, czapeczki( cieńkie i ciepłe), sweterki
ciuszki sa dobre gatunkowo, firm takich jak Gap. H&M,Next, Mexx i innych do obejrzenia w Gdyni, cena 280 zł czyli wychodzi po 4 zł za sztukę!!!!!!!moj tel 501-340-076
Gratis dodam milutki, rózowy reczniczek z kapturkiem oraz 3 myjki i małą mate edukacyjna firmy Bright Star dla najmłodszego odkrywcy !!!
oto parę zdjęc, zapraszam :)))
image
image
image
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zawsze nie umiem powieksząc zdjęc:((( dla zainteresowanych więcej dokładniejszych zdjęc na maila :)
Ewa26 a na sztuki tez bys sprzedala? jesli tak to poprosze wieksze zdjecia na maila:)

nie, za ta cene sprzedaje tylko w zestawie, chciałąbym sie ich pozbyc bo w szafie mi sie nie miescza, dlatego taka cena i gratisy, naprawdę warto
pomoge, powiekszam:

image
image
image
image

image
Dziekuje baraaardzo :)) oczywiscie to nie sa wszystkie rzeczy :)zapraszam do obejrzenia !!
drobiazg :) a ciuszki sliczne

image
Ewa szybciej sprzedasz na sztuki niz w zesawie:) ja sprzedalam juz ponad 200 szt a w zestawie nic nie szlo:(

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
moze i racja tylko ze na allegro zauważyłam ze bardziej schodza zestawy coraz wiecej osob jest tym zainteresowanych, wygodniej jest kupic cos razem niz szukac pojedynczo,oczywiscie to zalezy co kto lubi ale może zmienie zdanie:)
Witam również

Czy będziesz zainteresowana giełdą rzeczy używanych w najbliższą niedzielę, którą organizujemy w niedzielę???
Przystanek Mama oraz Centrum Edward organizuję kiermasz rzeczy używanych, tzn : ciuszki dziecięce , odzież ciążowa, zabawki, wszelkiego typu akcesoria dziecięce :))) wszystko mile widziane...

dokładne info na naszych stronach:
www.centrumedward.pl lub www.przystanekmama.pl

pozdrawiam serdecznie
Maja
a gdzie sie odbywa ten kiermasz?

image
zapisałam sie na kiermasz i bede sprzedawać ciuszki na sztuki wieć jesli któras mama chce zobaczyć je na żywo to zapraszam :)
do góry