Widok
toksyczny współpracownik
Nie chcę zbyt rozbudowywać wątku z oczywistych powodów. Proszę tylko o radę - co zrobić, jeżeli jedna współpracownica z pracy szczuje na mnie innych pracowników, niszczy mój wizerunek w oczach innych, w tym kierowników, jak i innych pracowników, a także podważa jakość mojej pracy (pomimo, iż dobrze i bardzo sumiennie pracuję, dogaduję się z moją przełożoną, ostatnio dostałam pisemną pochwałę, która została też przesłana do informacji innym)? Proszę o radę, to kosztuje mnie masę stresu i nerwów. :(
Najprawdopodobnie masz do czynienia z osobowością psychopatyczną
Poczytaj trochę na ten temat.
Możesz się dowiedzieć gdzie wcześniej pracowała, odwiedzić firmę i popytać ludzi.
Jeśli masz dobry kontakt z szefową to jak najszybciej musisz jej powiedzieć że nie wyobrażasz sobie dalszej współpracy z tą Panią argumenty takie jak podałaś.
Jeśli jej się szybko nie pozbedziesz to ona właśnie szykuje grunt żeby się pozbyć Ciebie.
Poczytaj trochę na ten temat.
Możesz się dowiedzieć gdzie wcześniej pracowała, odwiedzić firmę i popytać ludzi.
Jeśli masz dobry kontakt z szefową to jak najszybciej musisz jej powiedzieć że nie wyobrażasz sobie dalszej współpracy z tą Panią argumenty takie jak podałaś.
Jeśli jej się szybko nie pozbedziesz to ona właśnie szykuje grunt żeby się pozbyć Ciebie.