Widok

tomik wierszy-zaproszenie

Dzień dobry,zapraszam wszystkich jutro tj piątek na godz 19 do siedziby OSP Banino na promocje tomiku moich wierszy. Pragnę też zapromowac go strofa z tego tomiku:
Moja piękna miejscowosc gdzie latają zurawie
Nie oddam nikomu mojego domu
Banino ukwiecone
Kocham jak szalone.
Tu wszystko pięknieje,lasy i knieje,
Lot mew i żurawi
Do nieba i jaskrawi
Zapraszam jeszcze raz serdecznie
Mirella Ponk Banino
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 10

Witajcie Kochani, jestem, jestem. Byłam u mojej Grażynki na Krecie. Już wróciłam i piekę serowiec na jutrzejsze przyjęcie u chłopców. mam tez wiersz, ale o tym jutro. Ciesze się i aż klaszcze i śpiewam na nasze spotkanie. Moc uścisków. Wasza Mirella
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy nasza Mirelka będzie, dlaczego nic nie pisze,mam nadzieję że jest w cudownej formie i nastroju

Potwierdzamy.Anka i Mira

Wspaniałe.dziękujemy.czy można przyjść z pieskiem?

Zapraszamy do nas tym razem. co prawda w wąskim gronie tylko dla przyjaciół z Banina, ale myśle ze warto. czekamy na Was przyjaciele w sobote od 18. serdeczności
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja także dziękuję. Było wspaniale. Do zobaczenia wkrótce na kolejnym spotkaniu poetów ziemi żukowskiej. Wasza deszczowa Mirella
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniała impreza. do teraz czuje jeszcze w głowie co nieco....Mirello dziękujemy. Dziękujemy nieocenionym naszym gospodarzom pp. Borubienieckim. Jesteście wspaniali. Dziękujemy naszym sponsorom, dziękujemy ks. Proboszczowi za zaszczycenie swoją obecnością. Do zobaczenia na powiatowym spotkaniu poetów w czerwcu. Wojtek i Mirek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będą, będą. Mirek już przyniósł z piwniczki. Dobranoc i do jutra

Kochani, przygotowania pełną parą. Juz tylko brakuje zgody ks. Proboszcza na spotkanie w niedzielę przy kawie i ciachu. Sądzę ze do jutra taka zgoda będzie. Państwo Borubienieccy, nieocenieni w swojej serdeczności ugoszczą nas jak zwykle szczodrze i pięknie. Oby pogoda dopisała, w ogrodach naszych gospodarzy czyta się wiersze nieopisanie. Tymczasem pozdrawiam juz prawie letnie z mojej samotni nad zalewem Zegrzyńskim. Do zobaczenia. Wasza Mirella

ps. Mirek i Wojtek; proszę o Wasze nalewki, oczywiście w ilosciach niezwykle rozsądnych

Andrzeju, piatek czy jednak sobota. podobno piątek jest lepszym dniem. Przepraszam kochany ze się tak wpraszamy, ale u Was jest cudownie. czekamy na informacje, także dobrze byłoby umieścić na naszym profilu. ucałowania

ps. jak było w Stanach, czy byliscie w Buffallo także

Zapraszamy do naszej samotni.jesteśmy aktualnie w Stanach Zjednoczonych.wracamy we czwartek rano i zaczynamy od razu przygotowania do zjazdu.sobota po 19.z wielką serdecznoscia zapraszamy.Andrzej Borubieniecki

Mirelko,czy pp.Borubienieccy wiedza o sobocie.z tego co wiem są na wyjeździe zagranicznym.I co z przedstawicielami UG.Ja tez chciałabym aby był ktoś z naszej Parafii.czy mam iść do Księdza Proboszcza.caluje.miłka

Miła Pani, wszystko na dniach wyjasnie. będę też rozsyłać przez UG zaproszenia. cierpliwości, a wszystko będzie jasne. moc pozdrowień i radości majowej. Mirella

witam,to kiedy to spotkanie,jestem tu nowa i chciała bym to wiedzieć.gdzie moge znalesc więcej info.dzieki

Ja mogę dostarczyć bimberek, tylko ile potrzeba chłopcy i dziewczęta :) słodkie buziaczki do zobaczenia w sobotę

przepraszam, nie odzywalem sie. bylem w Portugalii. Juz wracam i zajme sie przygotowaniem. wszystko napisze co i jak. Ja z Tomkiem wszystko zorganizujemy. ucałowania. Wojtek

czy ktoś cos przygotowuje.i co z alkoholem? pozdrawiam kochani i do soboty

ja i Aga idziemy. bedziecie chłopaki?

Marku,przecież w sobotę jest zjazd poetów w Karczemkach.my z Luckiem i Ankom jedziemy.będziesz?

Wojciechu,spotkanie nie w tą sobotę,za tydzień.ukłony I uściski dla Igora
do góry