Widok
motorola e398 HELP!!!!
Czy ktos jest z was "szczęśliwym' posiadaczem telefonu motorola e398?mam problem:oto chodzi ze nie moge wpelni zainstalowac programu do mp3 ,na infolini motoroli kazali mi sciagnac sterownik z wegierskiej strony,ale nadal nie dzila poprawnie .komputer zachowuje sie tak jakby nie wykrywal telefonu przez usb POMOCY!!!!!!!!!!!!!!
A. Podłączamy telefon kabelkiem do komputera (ważne - wejdź w telefonie w Ustawienia>Połączenie>Ustawienia USB i wybierz Połączenie Dane/Fax przed podłączeniem kabelka). Komputer wykryje telefonik i poprosi o sterowniki do Motorola USB Modem.
B. Przesyłanie z komputera PC do telefonu komórkowego
1. Upewnij się, że telefon komórkowy jest prawidłowo włączony i podłączony do komputera za pośrednictwem połączenia typu Bluetooth, portu podczerwieni, portu USB lub portu COM. Folder telefonu komórkowego zawiera elementy znajdujące się w podłączonym telefonie.
2. W obszarze Mój komputer wybierz jedną z kart: Mój komputer PC, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie określ lokalną ścieżkę do pliku, który chcesz przesłać i zaznacz go.
3. W obszarze Telefon komórkowy kliknij jedną z kart: Mój telefon, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie wybierz katalog, w którym chcesz umieścić wybrany plik.
4. Kliknij przycisk . Plik zostanie skopiowany do folderu telefonu komórkowego.
B. Przesyłanie z komputera PC do telefonu komórkowego
1. Upewnij się, że telefon komórkowy jest prawidłowo włączony i podłączony do komputera za pośrednictwem połączenia typu Bluetooth, portu podczerwieni, portu USB lub portu COM. Folder telefonu komórkowego zawiera elementy znajdujące się w podłączonym telefonie.
2. W obszarze Mój komputer wybierz jedną z kart: Mój komputer PC, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie określ lokalną ścieżkę do pliku, który chcesz przesłać i zaznacz go.
3. W obszarze Telefon komórkowy kliknij jedną z kart: Mój telefon, Moje obrazy, Moja muzyka, Moje wideo, a następnie wybierz katalog, w którym chcesz umieścić wybrany plik.
4. Kliknij przycisk . Plik zostanie skopiowany do folderu telefonu komórkowego.