Widok

fotostock

Cześć drodzy forumowicze, obecnie pracuję nad projektem związanym z badaniem struktury tkanek roślinnych i potrzebuję znaleźć wysokiej jakości zdjęcia do badań. Czy możesz podzielić się swoim doświadczeniem, gdzie mogę znaleźć wysokiej jakości zdjęcia tkanek roślinnych?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, Photo Stocks to naprawdę dobre źródło zdjęć. Wiele z nich oferuje darmowe lub płatne zdjęcia i można wybrać odpowiedni w zależności od potrzeb. Osobiście korzystałem z photostock do wyszukiwania tkanki roślinne zdjęcia https://pl.depositphotos.com/stock-photos/tkanki-ro%c5%9blinne.html , a wyniki były imponujące. Ważne jest, aby pamiętać, że podczas korzystania z obrazów z fotostocków należy przeczytać licencję, aby uniknąć naruszenia praw autorskich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

Jakie spawarki używacie? Co wybrać do poprawienia blach w samochodzie? (12 odpowiedzi)

Do wymiany mam 1 błotnik po stluczce i 2-3 poprawki na pasie przednim i tylnym. Ogólnie chciałbym...

do góry