Widok

total house i Nova house

Witam czy ktoś zna te firmy? Wiem tylko tyle że Nova jest świeża a o Total nic nigdzie nie moge znaleźć żadnej opini....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do Novahouse to wiem, że mają świetny, młody zespół , który ma bardzo innowacyjne podejście do rynku. Firma prężnie się rozwija więc z całą pewnością warto skorzystać z ich usług.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Za to Total House to... totalne dno. Korzystają ze starej bazy danych i mieszkanie, które kiedyś (jakieś 5 lat temu) sprzedaliśmy i o nim już zapomnieliśmy ciągle 'wisiało' na ich stronie (znaczy działają jak PARTNERZY i HANNA). Dowiedzieliśmy się o tym przez przypadkowy telefon ich agenta do nas pytający czy jesteśmy wciąż zainteresowani ową sprzedażą. W odpowiedzi mój ojciec spytał się kiedy ma złożyć wniosek do prokuratury i nazwał taki kontakt bezczelnością. Zażądał też natychmiastowego usunięcia ww. oferty z ich strony. Przestraszyli się faktycznie, ponieważ mama pracowała wówczas jeszcze w prokuraturze. Usunęli więc w ciągu paru dni 'naszą' ofertę i skończyły się dziwne telefony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaka śmieszna reklama napisana przez pracownika :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam przyjemność odbywać staż w Novahouse i powiem szczerze, że nigdy wcześniej nie poznałam tak zgranego zespołu, atmosfera w pracy do pozazdroszczenia , z całą pewnością związany z tym jest fakt , że w Novahouse nie ma rotacji etatu i ludzie są ze sobą zżyci !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pracowałam w Novahouse, to co wyróżnia całe biuro i zespół to fakt, że jednym z priorytetów są szkolenia i podnoszenie kwalifikacji pracowników, dzięki czemu każdy z członków zespołu na wysokim poziomie wykonuje swoją pracę, brawo za podejście do pracownika !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zosiu, masz taki sam adres sieciowy jak Katarzyna. Masz 2 imiona, czy zdążyłaś zmienić? :P Kolejny pracodawca, który sam o sobie pisze peany..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak Novahouse sami dodają sobie pozytywne opinie na swojej stronie bo przecież oczywiste że nikt z klientów by tego nie zrobił,mało tego jeżeli próbuje się dodać opinie negatywną nie jest ona wyświetlana.Haha co za żenada.(...)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam dla Total House i niestety mam bardzo wstrętne wspomnienia. Są niewypłacalni, do tej pory nie rozliczyli się ze mną za jedną ze sprzedaży. I z tego co wiem nie byłam jedyna z takimi problemami z tą firmą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba dla novahouse a nie total
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak total ,ale novahouse ma wielu zwolenników.
uważam ze ile osób tyle opinii.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Novahouse cieszy się dużym powodzeniem.
Jest firmą szybko rozwijającą się i poszerzającą horyzonty.Pracownicy są bardzo zaangażowani i mili.
Firma podchodzi bardzo indywidualnie do klientów ,najpierw poznając ich potrzeby.
zawsze na pierwszym miejscu zadowolenie klienta!!!szczerze polecam każdemu, a gwarantuje,że zdanie będzie podobne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też słyszałem niezłe opinie o Novahouse. Zastanawiam się czy tam nie wysłać swojej aplikacji, no nie podoba mi się moja obecna praca. Kiedys mieścili się na Łódzkiej / Warszawskiej (koło stawu), a obecnie od niedawna przenieśli się na Biegańskiego (pawilony handlowe). I widzę, że znów szukają nowych agentów: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/novahouse-doradca-ds-nieruchomosci-ogl9551760.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
NOVAHOUSE nie polecam, dobra mina do złej gry. Byłam na rekrutacji i co innego jest napisane w ogłoszeniu,co innego na rozmowie, co innego w realu. ( 3 etapy, jedna z manadzerem potem znowu gatka szmatka - w stylu sprzedaj mi mieszkanie, a potem z wlascicielem i pracownikami).Ok szkolenie na poczatku - jesli można to nazwać szkoleniem, bo daja Tobie telefon i każa z każdym rozmawiac pokolei po kilkanaście razy, żebyś sie nauczyła... mija tydzien, a ty jak sie doprosisz dostaniesz używany laptop i telefon. Podstawa? jak sie tobie uda to ja dostaniesz. 50-50%. trzeba zrobić limity, a nie sa łatwe i sporo wymogów. Naprawde słaba prowizja dla pracownika. Jest tuzin firm nieruchomości które daja lepsze. A słyszałam że rotację sa duże z ludzmi.

jak dla mnie szkoda czasu.
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Novahouse, jednak zrezygnowałam, bo Pan, który przeprowadzał rozmowę był kompletnie nie przygotowany.Mam wrażenie, że pierwszy raz w czasie rozmowy miał moje CV w ręku. Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, więc zrezygnowałam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwaga novahouse nie zgłosiła mi umowy do zus-u. A właściciel odrzucał ze mną połączenia jak próbowałam sprawę wyjaśnić. Prowizja wypłacana po miesiącu czasami po dwóch. Nie polecam!
A Ja polecam fajną świeżą firmę, która od niedawna jest na rynku ale młody, sympatyczny zespół i teraz maja nabór na nowych pracowników
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-ogl58999149.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

do góry