Widok
Za to Total House to... totalne dno. Korzystają ze starej bazy danych i mieszkanie, które kiedyś (jakieś 5 lat temu) sprzedaliśmy i o nim już zapomnieliśmy ciągle 'wisiało' na ich stronie (znaczy działają jak PARTNERZY i HANNA). Dowiedzieliśmy się o tym przez przypadkowy telefon ich agenta do nas pytający czy jesteśmy wciąż zainteresowani ową sprzedażą. W odpowiedzi mój ojciec spytał się kiedy ma złożyć wniosek do prokuratury i nazwał taki kontakt bezczelnością. Zażądał też natychmiastowego usunięcia ww. oferty z ich strony. Przestraszyli się faktycznie, ponieważ mama pracowała wówczas jeszcze w prokuraturze. Usunęli więc w ciągu paru dni 'naszą' ofertę i skończyły się dziwne telefony.
nie wiem jak total ,ale novahouse ma wielu zwolenników.
uważam ze ile osób tyle opinii.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Novahouse cieszy się dużym powodzeniem.
Jest firmą szybko rozwijającą się i poszerzającą horyzonty.Pracownicy są bardzo zaangażowani i mili.
Firma podchodzi bardzo indywidualnie do klientów ,najpierw poznając ich potrzeby.
zawsze na pierwszym miejscu zadowolenie klienta!!!szczerze polecam każdemu, a gwarantuje,że zdanie będzie podobne.
uważam ze ile osób tyle opinii.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Novahouse cieszy się dużym powodzeniem.
Jest firmą szybko rozwijającą się i poszerzającą horyzonty.Pracownicy są bardzo zaangażowani i mili.
Firma podchodzi bardzo indywidualnie do klientów ,najpierw poznając ich potrzeby.
zawsze na pierwszym miejscu zadowolenie klienta!!!szczerze polecam każdemu, a gwarantuje,że zdanie będzie podobne.
Ja też słyszałem niezłe opinie o Novahouse. Zastanawiam się czy tam nie wysłać swojej aplikacji, no nie podoba mi się moja obecna praca. Kiedys mieścili się na Łódzkiej / Warszawskiej (koło stawu), a obecnie od niedawna przenieśli się na Biegańskiego (pawilony handlowe). I widzę, że znów szukają nowych agentów: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/novahouse-doradca-ds-nieruchomosci-ogl9551760.html
NOVAHOUSE nie polecam, dobra mina do złej gry. Byłam na rekrutacji i co innego jest napisane w ogłoszeniu,co innego na rozmowie, co innego w realu. ( 3 etapy, jedna z manadzerem potem znowu gatka szmatka - w stylu sprzedaj mi mieszkanie, a potem z wlascicielem i pracownikami).Ok szkolenie na poczatku - jesli można to nazwać szkoleniem, bo daja Tobie telefon i każa z każdym rozmawiac pokolei po kilkanaście razy, żebyś sie nauczyła... mija tydzien, a ty jak sie doprosisz dostaniesz używany laptop i telefon. Podstawa? jak sie tobie uda to ja dostaniesz. 50-50%. trzeba zrobić limity, a nie sa łatwe i sporo wymogów. Naprawde słaba prowizja dla pracownika. Jest tuzin firm nieruchomości które daja lepsze. A słyszałam że rotację sa duże z ludzmi.
jak dla mnie szkoda czasu.
jak dla mnie szkoda czasu.
A Ja polecam fajną świeżą firmę, która od niedawna jest na rynku ale młody, sympatyczny zespół i teraz maja nabór na nowych pracowników
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-ogl58999149.html
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-ogl58999149.html