Widok

total house i Nova house

Witam czy ktoś zna te firmy? Wiem tylko tyle że Nova jest świeża a o Total nic nigdzie nie moge znaleźć żadnej opini....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co do Novahouse to wiem, że mają świetny, młody zespół , który ma bardzo innowacyjne podejście do rynku. Firma prężnie się rozwija więc z całą pewnością warto skorzystać z ich usług.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Za to Total House to... totalne dno. Korzystają ze starej bazy danych i mieszkanie, które kiedyś (jakieś 5 lat temu) sprzedaliśmy i o nim już zapomnieliśmy ciągle 'wisiało' na ich stronie (znaczy działają jak PARTNERZY i HANNA). Dowiedzieliśmy się o tym przez przypadkowy telefon ich agenta do nas pytający czy jesteśmy wciąż zainteresowani ową sprzedażą. W odpowiedzi mój ojciec spytał się kiedy ma złożyć wniosek do prokuratury i nazwał taki kontakt bezczelnością. Zażądał też natychmiastowego usunięcia ww. oferty z ich strony. Przestraszyli się faktycznie, ponieważ mama pracowała wówczas jeszcze w prokuraturze. Usunęli więc w ciągu paru dni 'naszą' ofertę i skończyły się dziwne telefony.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jaka śmieszna reklama napisana przez pracownika :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam przyjemność odbywać staż w Novahouse i powiem szczerze, że nigdy wcześniej nie poznałam tak zgranego zespołu, atmosfera w pracy do pozazdroszczenia , z całą pewnością związany z tym jest fakt , że w Novahouse nie ma rotacji etatu i ludzie są ze sobą zżyci !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pracowałam w Novahouse, to co wyróżnia całe biuro i zespół to fakt, że jednym z priorytetów są szkolenia i podnoszenie kwalifikacji pracowników, dzięki czemu każdy z członków zespołu na wysokim poziomie wykonuje swoją pracę, brawo za podejście do pracownika !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zosiu, masz taki sam adres sieciowy jak Katarzyna. Masz 2 imiona, czy zdążyłaś zmienić? :P Kolejny pracodawca, który sam o sobie pisze peany..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak Novahouse sami dodają sobie pozytywne opinie na swojej stronie bo przecież oczywiste że nikt z klientów by tego nie zrobił,mało tego jeżeli próbuje się dodać opinie negatywną nie jest ona wyświetlana.Haha co za żenada.(...)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam dla Total House i niestety mam bardzo wstrętne wspomnienia. Są niewypłacalni, do tej pory nie rozliczyli się ze mną za jedną ze sprzedaży. I z tego co wiem nie byłam jedyna z takimi problemami z tą firmą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba dla novahouse a nie total
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak total ,ale novahouse ma wielu zwolenników.
uważam ze ile osób tyle opinii.
Z mojej strony mogę powiedzieć, że Novahouse cieszy się dużym powodzeniem.
Jest firmą szybko rozwijającą się i poszerzającą horyzonty.Pracownicy są bardzo zaangażowani i mili.
Firma podchodzi bardzo indywidualnie do klientów ,najpierw poznając ich potrzeby.
zawsze na pierwszym miejscu zadowolenie klienta!!!szczerze polecam każdemu, a gwarantuje,że zdanie będzie podobne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja też słyszałem niezłe opinie o Novahouse. Zastanawiam się czy tam nie wysłać swojej aplikacji, no nie podoba mi się moja obecna praca. Kiedys mieścili się na Łódzkiej / Warszawskiej (koło stawu), a obecnie od niedawna przenieśli się na Biegańskiego (pawilony handlowe). I widzę, że znów szukają nowych agentów: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/novahouse-doradca-ds-nieruchomosci-ogl9551760.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
NOVAHOUSE nie polecam, dobra mina do złej gry. Byłam na rekrutacji i co innego jest napisane w ogłoszeniu,co innego na rozmowie, co innego w realu. ( 3 etapy, jedna z manadzerem potem znowu gatka szmatka - w stylu sprzedaj mi mieszkanie, a potem z wlascicielem i pracownikami).Ok szkolenie na poczatku - jesli można to nazwać szkoleniem, bo daja Tobie telefon i każa z każdym rozmawiac pokolei po kilkanaście razy, żebyś sie nauczyła... mija tydzien, a ty jak sie doprosisz dostaniesz używany laptop i telefon. Podstawa? jak sie tobie uda to ja dostaniesz. 50-50%. trzeba zrobić limity, a nie sa łatwe i sporo wymogów. Naprawde słaba prowizja dla pracownika. Jest tuzin firm nieruchomości które daja lepsze. A słyszałam że rotację sa duże z ludzmi.

jak dla mnie szkoda czasu.
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej w Novahouse, jednak zrezygnowałam, bo Pan, który przeprowadzał rozmowę był kompletnie nie przygotowany.Mam wrażenie, że pierwszy raz w czasie rozmowy miał moje CV w ręku. Nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, więc zrezygnowałam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
uwaga novahouse nie zgłosiła mi umowy do zus-u. A właściciel odrzucał ze mną połączenia jak próbowałam sprawę wyjaśnić. Prowizja wypłacana po miesiącu czasami po dwóch. Nie polecam!
A Ja polecam fajną świeżą firmę, która od niedawna jest na rynku ale młody, sympatyczny zespół i teraz maja nabór na nowych pracowników
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/doradca-ogl58999149.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry