Widok

fotowoltaika

Dzień dobry. Mam pytanie do użytkowników instalacji z Bojana. Czy możecie polecić firmę która montowała u Was instalacje? Chodzi mi o sprawdzony kontakt. Dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
4eco
Firma z Kielc działa na północy?
Mają oddziały w całej Polsce. Bardzo udana współpraca z p. Franciszkiem. Sprawna pomoc przy kredycie, więc nie musiałam tracić czasu na szukanie odpowiedniego banku. Panele 25 lat gwarancji. No i długo działają na rynku, a bałam się firmy z małym doświadczeniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kolego, wnioskując po adresie IP to korespondujesz sam ze sobą. Jak chcesz zamieszczać reklamę, zrób to w normalny sposób.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nick Ja to ta sama osoba, która odpowiedziała na zadane pytanie. Jestem zadowolonym klientem tej firmy, nie doszukuj się niczego więcej, czytaj ze zrozumieniem. Było pytanie o pomoc, jest odpowiedź z uzasadnieniem. Możesz polecić firmę, z której być może ty jesteś zadowolony.

Dziękuje za informacje.

Muszę sprostować po czasie informację odnośnie przedstawiciela. Za wcześnie pochwaliłem p. Franciszka z 4eco. Po podpisaniu umowy przestał odbierać telefony, wiele naobiecywał i na obietnicach skończył. Zostaliśmy sami z jego błędnym decyzjami, co przedłużyło zakończenie i podłączenie licznika. Firma ma świetnego podwykonawcę, który montuje panele i koryguje wszystkie błędy przedstawiciela handlowego. Ph
w projekcie część paneli skierował na zachód, a podwykonawca na szczęście zmienił na południe, gdzie jest najlepsze nasłonecznienie. Reasumując 4co tak, bardzo dobrej jakości panele, ale nieprofesjonalny ph F M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuje za informacje.

Ja jestem zachwycony http://volupte.pl/gdzie-szukac-projektanta-farmy-fotowoltaicznej/ świetna inwestycja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

Ostatnio po Bojanie łaziło dwóch nachalnych typków wciskać panele. Po ich wizycie odechciało mi się współpracy z jakąkolwiek firmą montującą panele. Bezczelni nie rozumieli argumentu, że nie jestem zainteresowany

Źle podszedłeś do sprawy .Trzeba było wziąć jakiś argument w swoje ręce , wtedy by dotarło .

Naprawdę warto http://www.speleofan.pl/programy-rozwoju-farm-fotowoltaicznych/ sporo oszczędzisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawdź http://www.speleofan.pl/programy-rozwoju-farm-fotowoltaicznych-2/ moim zdaniem to świetna oferta.

A co jeżeli ja chce zamontować na moim dachu, a mój sąsiad z bliźniaka nie chce? (Dach mamy wspólny)

Jest wiele firm, które oferują instalację fotowoltaiki, to często firmy, które świadczą szereg usług związanych z elektromobilnością i budują m.in. stacje do ładowania elektryków. Tutaj: https://dabrowski24.pl/20221230358722/kto-montuje-stacje-ladowania-samochodow-elektrycznych-na-slasku możesz zobaczyć jakie firmy zajmują się montażem stacji ładowania samochodów elektrycznych, co prawda to jest na śląsku, ale wiele z tych firm działa na całą Polskę ^^

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

do góry