Widok

tragedia

ten klub fitnes to jakas porazka nie mylic z silownia brak sprzetu zeby mogl byc silownia po za tym regulamin i umowy w tej silowni zmieniaja sie z dnia na dzien nikt nie jest o tym informowany wymyslaja jakies umowy brak mozliwosci kupienia karnetu w polowie mc tzn:masz karnet do 20 nie mozesz go kontynulowac tylko musisz placic za poltora mc karnet liczy sie od 1 do 1 podpisujac umowe zlecasz staly przelew z banku czy chodzisz czy nie zabieraja ci kase z konta jawne cwaniactwo ustawione na zysk twoim kosztem jesli zerwiesz umowe i wrócisz po jakims czasie znow placisz czlonkowskie nie polecam no chyba ze lubisz wydawac bezsensownie kase !
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 1

wyposażenie: 2

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 3

2.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ZGADZAM SIĘ W PEŁNI Z PRZEDMÓWCĄ. JESTEM STALĄ KLIENTKA OD 9 MIESIĘCY I TO CO SIE W TEJ CHWILI DZIEJE Z TYMI ZMIANAMI TO MASAKRA! NA POWAŻNIE SIE ZASTANAWIAM CZY JESZCZE BEDE KLIENTKĄ CALIPSO. KIEDYŚ KUPOWAŁAM SOBIE KARNET NA 3 MIESIĄCE BO TANIEJ WYCHODZIŁO I NIE MUSIAŁAM KUPOWAC OD 1 DO 1! WSZYSTKIE ZMIANY SĄ NIEKORZYSTNE DLA KLIENTÓW. BRAVO! NIEDLUGO INSTRUKTORZY SAMI SOBIE BĘDĄ TAM ĆWICZYĆ BO LUDZIE POREZYGNUJĄ .
DLACZEGO NA STRONIE CALIPSO NIE MA FORUM??? PAN MANAGER POWINIEN POCZYTAC CO MYSLĄ O KLUBIE JEGO KLIENCI.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry