Korzystałem z usług dr Czajkowskiej ponad 2 lata. Złe opinie na jej temat są prawdziwe i je potwierdzam, nie wiem jak ludzi mogą być z niej zadowoleni. Miałem bardzo małą wadę i miałem nosić aparat do roku czasu, wydłużył się do ponad dwóch i to po moich namowach, że zmieniam miasto zamieszkania Pani Czajkowski przyspieszyła tempa. Każda wizyta kosztowała minimum 100 zł, nawet jak było to tylko 2 minutowe sprawdzenie zamków.
Czasem też trzeba było zostawić i 400 zł za "nowy łuk". Czekając w wielogodzinny kolejkach wiele się nasłuchałem od innych klientów, że mają już dość, ciągłe naciąganie i wydłużanie itd. Nie wspomnę o braku higieny (nie widziałem rękawiczek) sprzęt stary. Nie wspomnę, że Czajkowska nie robi nic, tylko jej asystentki wykonują pracę. Zwracałem kilka razy uwagę na koszty i czas i kłamstwa, ale Pani dr z uśmiechem udawała, że nic nie słyszy. Przypuszczam, że większość ludzi korzystało z jej usług na wzgląd, że założyli u niej aparat i nie chcieli już zmieniać ortodonty. Reasumując odradzam i jeszcze raz odradzam, a jeśli ktoś się zdecyduję to niech liczy na duże koszta ( samo założenie aparatu 4 tyś zł)