Widok
tragedia
Mimo, że wystrój lokalu jest naprawdę przyjemny cała reszta jest poprostu okropna... robiliśmy tam z mężem uroczysty obiad dla rodziny... obiecano nam małą kameralną salkę z boku... oczywiście okazało sie na miejscu że na małą salkę nie możemy liczyć i że wszystko jest ustawione na środku sali.... w dodatku jedzenia bylo za mało mimo że zamówiliśmy więcej porcji niż gości.... przynoszenie jedzenia trwało wieki a deser każdy dostał inny... żenujące jak na taki lokal.... nikomu nie polecam
Moja ocena
Restauracja Polonia
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6
TO żenujące zaprosiłam gości i na imieniny. Zostałam nie mile zaskoczona otrzymując rachunek okazało się, że termianl jest nieczynny od paru miesięcy. Wychodząc z lokalu kelner podliczył nas za szatnie (najwyraźniej w restaruacji teraz za szatnie się płaci), ale żeby kelner liczył ile razy dziecko oraz znajomi korzystają z toalety- to lekka przesada- 2 zł za jedno wejście do toalety. Toaleta brudna jak szalet miejski, papieru toaletowego oczywiście brak. Kelner tłumaczył się, że oni sami sprzątają i kupują za swoje pinieądze papier toaletowy. Skoro kelner sprząta toalete po czym serwuje danie to może trzeba było zaprosić tam Sanepid. Podsumowując nikomu nie polecam. Straciłam zaufanie, ochot i jakikolwiek sentyment do starej Polonii. Panie Mazurek zamknij to Pan.