Widok

tragiczna selekcja

Niestety muszę przyznać, że selekcja w tym klubie jest bardziej niż tragiczna. Byliśmy ze znajomymi w sobotę, gdzie na wejściu pani w blond włosach zapytała czy mamy rezerwację, co oczywiście było ściemą,gdyz po 2 godzinach przyszliśmy ponownie i nie wiem czy jakies problemy z pamiecią ale rezerwacji juz nie trzeba bylo miec i weszlismy bez problemu. Innym razem jak bylismy pani selekcjonrka zapytala sie czy moze sobie wziasc reszte ze wstepu( Dajac 50zl za 2 osoby powinna zwrocic 10 zł), po czym nie czekajac na odpowiedz poprostu nie wydala nam reszty. Kolejne problemy zaczely sie w klubie gdzie pan w barze za kazdym razem przy placeniu za drinki oznajmial, ze nie moze wydac reszty, bo nie ma drobnych. Podsumowując nie polecam tego klubu, na pewno ani ja ani moi znajomi nie wybierzemy sie tam wiecej, gdyz woliimy kluby gdzie przede wszystkim obsluga nie musi dorabiac oszukujac ludzi. Poza tym żalosna jest informacja o rezerwacji na wstepie, gdzie 2 godz pozniej nie jest wymagana. Juz trzymaliby fason i dokonca informowali o tym. Polecam pocwiczenie pamieci na jakims kursie.Nigdy wiecej wersalka!!!!!!!!
Moja ocena
Versalka kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawi mnie jakie są brane kryteria podczas selekcji?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry