Widok

tralaaa

a ja Wam powiem tak ja pracuje w bomi i powiem Wam tak pracuje z fajnymi zgranymi pracownikami dla klijetow jestesmy mili bardzo mili ale jak wkurr .... bo misla kim oni nie sa tez potrafie sie odgrysc ale intiligętnie to ich bardziejwkurzy a co do kierownikow wiadomo jak trzeba ale oni biedni nie dowartosciowani w kanciapachh siedza mysla ze nie wiem co a niedlugo to ja im moge pokazac nie zdaja sobie sprawy z tego kim taki zwykly pracownik kim moze byc i to ja bede takich kierownikow z pod miotły naucze nawet na papierosa tacynie wyjda oj sie postaram pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
czy mógłbym poprosić o jakieś przetłumaczenie tych wypocin, bo podobno, napisała to yntelygentna osoba, a ja kombinuję już od godziny i zaprawdę powiadam wam: nie wiem o co autorowi chodzi
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też nic z tego nie rozumiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
My byc w Polska, my nie rozumiec co ty pisac.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie dziwię się, że pracujesz w BOMI, bo nie przeszedłbyś żadnej rozmowy kwalifikacyjnej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pracownice BOMI nienawidzą klientów BOMI, nienawidzą swojego pracodawcy, nienawidzą siebie nawzajem - to niezwykle swoista grupa kobiet, która jest "na nie" do wszystkiego i wszystkich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Praca za granicą. Niemcy (11 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (60 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry