Widok

trasa TM... jakoś było...

Ogółem gdyby nie padał deszcz całą noc, to byłoby lepiej...

Poza tym ciekawie sie wsiada na rower z bolącymi od chodzenia nogami...na rowerze pracują zupełnie inne mięśnie i sie ciśnie wspaniale...

Teren strasznie pogięty, pofałdowany... pełno podjazdów było :/ Po deszczu oczywiście błoto, toteż latało ono nad rowerzystami...

Ciekawie umieszczony pkt 17... Jelenia Góra... wyżej sie nie dało.. Na dodatek perforator znajdował się na szczycie wieży obserwacyjnej... ha ha ha... dobry żart...

Weselej byłoby też dawać mapy lepiej zaktualizowane... przy jednym pkt moje napieranie po punktach do mety sie zakończyło (drogi wogóle sie nie zgadzały).. za dużo kręcenia... a dezorienteering źle robi na wyśrubowany czas..

Impreza to tak bardziej mi /czy też pewnie więcej osobom/ dla zabawy i bez stresowań... Ważne żeby sie przełamać... Jak dużo innych- ja się przełamałem... rower sie wyhasał na górskich zabłoconych ścieżynach i dobrze było.

Ogółem pozdro!

Djasiu 987
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bylo bardzo fajnie, ale nazwyjmy ja jakos inaczej:
DUATHLON moze byc? czekam na propozycje, ja nie chce byc wiecej 'mieszancem', czuje sie jak kundelek, a nie rasowy... napieracz ;)
pieszorowa ? ;)
mieszana zanim jeszcze ruszyła na poprzedniej edycji już została okrzyknięta najłatwiejszą jednak okazało się że może być najtrudniejsza:))))))))))) ja też jestem za zmianą nazwy:))))))))) pozdrawiam wszystkich napieraczy z TM .... Hamill nr 997 :)
djasiu napisał(a):

> Weselej byłoby też dawać mapy lepiej zaktualizowane... przy
> jednym pkt moje napieranie po punktach do mety sie zakończyło
> (drogi wogóle sie nie zgadzały).. za dużo kręcenia... a
> dezorienteering źle robi na wyśrubowany czas..
>
hmm co do tej aktualizacji map to one sa najbardziej aktualne jakie mozna dostac z danego terenu. trzeba pamietac ze nie ma jeszcze w ogolnym urzytkowaniu calej polski kartografowanej w roku 2002 te mapy znajac zycie beda dostepne za jakies 4-6 lat :P
A podobno dla geodetów nie ma pracy ;-)

Co do nazwy,
Jak dla mnie może zostać. Bardzo mi było miło być mieszańcem :-) Zwłaszcza jak na rowerowej któryś z rowerzystów (Darecki?) krzyczał nam "Brawo mieszańcy!"

Propozycja Suriego (duathlon) jest ciekawa, ale trochę chyba niefortunna. Wszak jest już taka dyscyplina jak duathlon (bieg - rower - bieg).
Witam

Jestem przeciw mapom za bardzo zaaktualizowanym. I tak punkty na Harpaganie są raczej łatwe do znalezienia