Widok
trasy egzaminacyjne - prawo jazdy
W internecie mozna znalezc rozrysowane ladnie trasy egzaminacyjne dla roznych miast, tylko nie Gdanska.
Napiszcie prosze dokladnie (tyle o ile), jakimi trasami jezdziliscie na egzaminie, niby oczywiste jest Dolne Miasto, ale co poza nim?
Bede niezmiernie wdzieczna za Wasze info.
Napiszcie prosze dokladnie (tyle o ile), jakimi trasami jezdziliscie na egzaminie, niby oczywiste jest Dolne Miasto, ale co poza nim?
Bede niezmiernie wdzieczna za Wasze info.
U nas chyba nie ma konkretnych tras,wszystko zależy od egzaminatora.Ja zdawałam parę razy i mniej więcej wiem gdzie jeżdzą.Na pewno od ośrodka na Olszynkę,potem w stronę przejazdu kolejowego,pod Urząd wojewódzki,potem pod wiadukt i na Warszawę,albo nawrotka i na Toruńską,Łąkowa i okolice.Czasem zachaczają o Chełm i z powrotem Orunia i Olszynka.Poproś swojego instrukyora ,on powinien być zorientowany.
powodzenia
powodzenia
Gotha napisał(a):
> Polecam CI CARUSKA!
> SUPER SZKOŁA JAZDY, EXRA INSTRUKTORZY!
>
> www.carusek.pl <<< tu znajdziesz wzsystkie potrzebne
> informacje na ten temat :)
NIE,NIE,NIE nie polecam, a nawet przestrzegam i to nie jest tylko moja opinia. Większosć instruktorów z tej szkoły zlewa naukę, tylko aby odbębnić godziny wliczone w cenę kursu, a dalej radź sobie sam
> Polecam CI CARUSKA!
> SUPER SZKOŁA JAZDY, EXRA INSTRUKTORZY!
>
> www.carusek.pl <<< tu znajdziesz wzsystkie potrzebne
> informacje na ten temat :)
NIE,NIE,NIE nie polecam, a nawet przestrzegam i to nie jest tylko moja opinia. Większosć instruktorów z tej szkoły zlewa naukę, tylko aby odbębnić godziny wliczone w cenę kursu, a dalej radź sobie sam