Widok

tregedia!!!!!

kurier zostawia awizo z numerem telefonu, którego nikt przez 2 dni nie odbiera, po czym gdy przy 300setnej probie polaczenia udalo mi sie z kim porozmawiac okazalo sie ze to nie ten numer i mam dzwonic pod inny. nie sa to uslugi dla ludzi o slabych nerwach a dla przykladu kurier firmy DPD dzwoni przed przyjazdem o której mnie zastanie w domu. czy to nie jest logiczne?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pomysl logicznie obdzwon 50 klijentow kto ci za to odda kase ciolku
Sam jesteś ciołek, bo gdybyś zadzwonił do 50 i dowiedział się, ze 25 nie będzie o 12, to zaoszczędziłbyś na paliwie, a są jeszcze smsy, z których korzystają inni kurierzy i wtedy klient może do Ciebie oddzwonić arogancki gburze. Chyba chodzi o dostarczenie przesyłki, a nie pojeżdżenie po mieście?Poza tym, rozmowy telefoniczne nie kosztują teraz majątku, więc pewnie, gdybyś wydał dziennie 3zł, czy 4zł na połączenie, to byś miał większą dostarczalność, za co Ci w końcu też płacą i zarobiłbyś więcej!!!!!
Miałam oczywiście na myśli 3-4 zł na połączenia do 50 osób, żebyś zrozumiał bystrzaku i się nie opluł odpisując na mój komentarz.
do góry