Widok

trenażer

Trenażer wymaga jakiejś konserwacji np. smarowanie jego ruchomych części napędu?
Kto wie jak wygłuszyć trenażer aby po wejściu "na obroty" nie huczał i nie przenosił hałasu po podłogach, ścianach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Jest jeden bardzo dobry sposób posmarować oponę i rolkę smarem,najlepiej do tego nadje się zielony finish line!
Ale uważaj bo z innym to może być bardzo nie bezpiecznie kolega zrobił to z czerwonym i stworzyło to mieszankę wybuchową !!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam smar ŁT-43. Najlepszy na trenażery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie da się wygłuszyć, można trochę odciążyć sąsiada z dołu podkładając jakąś karimatę, ale i tak ładnie będzie niosło po ścianach.
----------------------------------------
www.mtb3x.pl || hamujesz - przegrywasz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
to może nie trenażer, ale spining w domu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
właśnie w domu nie bo mieszkam na ostatnim piętrze i pod sobą mam sąsiadów jak w piwnicy tak daje co dopiero w domu jeszcze jak się ma drewnianą podłogę wiem jak to słychać gdy odbija się piłkę ale to jeszcze da radę znieść...
Dlatego w piwnicy aż tak nie hałasuje jak by to w domu było bo kręce na małej tarczy i nie za szybko opór na ile mogę najwięcej nie wiem co za żartownik tu mówi żeby oponę smarem nadać.
Jak czasem ktoś ciekawy jest sąsiadem to nie ma żartów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dbig, używaj znaków interpunkcyjnych trochę częściej, będzie się łatwiej (i zrozumialej) czytało...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

używaj znaków interpunkcyjnych trochę częściej

"używaj znaków interpunkcyjnych trochę częściej"

twierdzę, że ograniczyłoby to ilość możliwych interpretacji tekstu i tym samym bardzo zubożyło przesłanie Autora.

Ja tak do końca nie rozumiem jak to się dzieje ze mną, ale już po pierwszym czytaniu zagajenia, jeszcze bez innych komentarzy wchodzę na najwyższą możliwą orbitę energetycznej radości, a następnie TYLKO wyżej, wyżej i wyżej :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co to są znaki interpunkcyjne?:)
Chyba nie kumaty jestem czy jak?
Podedukujcie mnie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Od tego miałeś podstawówkę...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłem słabym uczniem i mało pojętnym:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
A JJeszcze jedno szkoda że tu nie ma opcji edycji postów bo mam ochotę coś dopisać skończyłem tylko 3 klasy szkoły podstawowej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ma się Polak czym chwalić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a widzisz:) masz ci los........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
ino ye rychtik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
ZATKAŁO KAKAO...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
yo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry