Widok
trochę grunt zgubiłem w serwusie
wszyscy śpiewają jak tam ładnie i ecie pecie... pewnie i ładnie - natomiast do namiastki kulinarnego kunsztu średniej klasy brakuje im wieki...
Proponuję "Szefowi kuchni" mocno rozróżnić sałatę lodową od rzymskiej bo sekret tkwi w fakturze, anchovies w rzymskim wydaniu sałatki cezar chyba tylko od morza pachnie... ale może weekend, może zbyt drogo do celu... Jedyne co, to wino RPA - pierwsza klasa - dobrze, że spoza rąk rzeczonego szefa kuchni...
...życzę mocno powodzenia poza sezonem!
Proponuję "Szefowi kuchni" mocno rozróżnić sałatę lodową od rzymskiej bo sekret tkwi w fakturze, anchovies w rzymskim wydaniu sałatki cezar chyba tylko od morza pachnie... ale może weekend, może zbyt drogo do celu... Jedyne co, to wino RPA - pierwsza klasa - dobrze, że spoza rąk rzeczonego szefa kuchni...
...życzę mocno powodzenia poza sezonem!
Moja ocena
Serwus
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 6
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 1
3.5
* maksymalna ocena 6