Widok

Gadu gadu nocą, baju baju w dzień ;-)

Zacznę wyjątkowo muzycznie :-)
http://youtu.be/-hKT7qmGDw4
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5
K.a. ...no świetnie...to niezły spacerek...szkoda że trochę daleko mamy do siebie bo poczłapałabym z Tobą;-)...a jeździsz rowerem ?

Vi...no cóż...na tapczanie siedzi leń ;-p...a za parę lat zanik mięśni ;-)

Taki pomysł. Jak się ociepli możemy umówić się na całodniową wycieczkę rowerową do Rewy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie łowię, z tego co opowiadała mi Mama, to Dziadek łowił ryby i wstawał na te połowy o kosmicznie wczesnej godzinie. I to w dodatku podczas urlopu! Jestem niepoprawnym śpiochem, rybki nie dla mnie.
A ja zupełnie nie lubię się męczyć ;) W dodatku dobrowolnie! Mogę się zmęczyć zwiedzając jakieś miejsce( byle na płaskim terenie) ale katować się na spinnigu czy innych narzędziach tortur to nie dla mnie ;)
Vi dzięki kondycji i dotlenieniu organizmu góry to Ty będziesz przenosić ;) znaczy póki co tylko Inka :)

Inka, ale żeby tak dobrowolnie targać się na własne zdrowie i życie... ;)))) widzę tą Twoją uśmiechniętą buzię :)

ja postawiłam na spacer, codziennie 10km intensywnym tempem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Vi...to nie rzecz tylko w spalaniu kalorii ale w złapaniu kondycji.
Moim marzeniem i celem jest być sprawną nie tylko umysłowo ale i fizycznie :)...poza tym ja lubię się umęczyć , spocić , poczuć ból mięśni nawet tych o których nie wiedziałam że istnieją ;)...no i te endorfiny ;)...po prostu lubię to ;-D
Edit...a ryby łowisz? ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spinning to zawsze mi się kojarzył z rybami ;) Podziwiam, Inka, ja to zupełnie nie mam motywacji do ćwiczeń. Kalorie same mi się spalają a w góry się nie wybieram. Nawet w Bieszczady ;)
Hehe...pewnie...endorfiny krążą cały czas ;-)
to napisała Inka na dopalaczach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Życzę pomyślnego rozwiązania problemów :)

Wczoraj ,korzystając z prezentu którym jest karta do klubu fitnes, byłam na rowerkach znaczy po fachowemu spinnig.Wybrałam opcję easy czyli zajęcia o umiarkowanej intensywności. No nie wiem. Prawie cały czas jazda z uniesioną pupą z tempem wybijanym przez rytmiczną i dość szybką muzykę. Dla obrazu dodam iż wokół rowerków było mokro od potu jeżdżących. Dziki szał. Dzisiaj mam lekki problem z poruszaniem się ;) Nie wiem czy powtórzę ten wyczyn. Stwierdzam jednoznacznie iż muszę wzmocnić nogi. Koniecznie!!!
Ale najważniejsze że zajęcia prowadził pan w wieku emerytalnym ! Jestem pełna podziwu i optymizmu. Szacun dla niego. Motywował mnie niesamowicie.
W piątek dla relaksu idę na zumbę. Też nie jest lekko ale to pikuś w porównaniu do spinningu.
Dziewczyny pocieszały mnie że za pół roku będę śmigać na rowerkach jak reszta. Oby! ;-)
Jeszcze dużo różnych zajęć przede mną. Chcę spróbować wszystkiego. Chyba wyjdę z tego cało ;).
Ruszcie pupy z kanap i ćwiczcie. To nie tylko ciało ale i dusza mężnieje a z pewnością jesteśmy naładowani pozytywną energią :-)
a wiesz, trochę problemów osobistych do rozwiązania, zresztą znasz temat, na tym się skupiłem i na forum zabrakło czasu, w ogóle teraz, przez jakiś czas, dłuższy, będę mniej obecny ale osiągalny zawsze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzież to Ciebie "odpadło" ? ;-)
Tomek...nas nie będzie ale forum nie zginie ;-)
dzień Dobry wszystkim, trochę odpadłem od forum, ale powiem, że mi Was trochę brakowało
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja poranna kawa. Dobrego dnia ludkowie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chudzielce muszą się dobrze odżywiać bo inaczej złamałyby się wpół.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
randall olśniłaś mnie :) mam nowy pogląd: każda kobieta ma wagę idealną, tylko niektóre mają wzrost za mały :D:D:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tam po prostu jestem zbyt niska z moim 160 cm bo wagę mam modelki. Oświadczam, że nic nie mam do chudzielców, którzy rozumieją czym jest w życiu człowieka jedzenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ukatrupi, komu by się chciało przyjeżdżać do miasta W.? ;)

No nie mam daleko, ale jak człowiek najedzony to i bardziej leniwy się robi i ociężały.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Doczłapiesz się...wierzę w Ciebie...i daleko nie masz ;-)
Ty się Chudzielcu kiedyś doigrasz...
Któraś zawistnica (z tych, co każdą kalorię oglądają pod światło a i tak nie pomaga) kiedyś Cię ukatrupi ;]
Ech, konkurencja jest ożywcza ;) Ale spokojnie, zostały mi jakieś resztki naturalnego koloru. A teraz idę na herbatkę, albowiem jestem naprawdę najedzona. Nie powinnam była jeść tego cytrynowego torcika ;) Nie wiem, czy doczłapię się do kuchni ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry