Widok
k.a.
No cóż z takim podejściem to Ty możesz iść na stype.
Ten film generalnie jest jak hamburger w burger king, generalnie gowniany, ale jest. Jecie hamburgery, więc podpasi Wam.
Jecie chipsy oglądając takie komedie, popijacie kupione coś co nazywacie winem, znaczy sprzedawca tak mówi... Więc oki.
Mnie film sie podoba.
Dlaczego? Bo Korba jest zajefajna. Kiedyś złamie śluby czystości i ożenie sie z nią.
No cóż z takim podejściem to Ty możesz iść na stype.
Ten film generalnie jest jak hamburger w burger king, generalnie gowniany, ale jest. Jecie hamburgery, więc podpasi Wam.
Jecie chipsy oglądając takie komedie, popijacie kupione coś co nazywacie winem, znaczy sprzedawca tak mówi... Więc oki.
Mnie film sie podoba.
Dlaczego? Bo Korba jest zajefajna. Kiedyś złamie śluby czystości i ożenie sie z nią.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Lejdis mam, mogę się wymienić na drugą część Kill Billa, bo nie mam akurat.
1408 ładny, na podstawie książki Kinga.
Mam też do wymiany 'Znaki" i "7". Na coś czego nie mam. Lubię Machulskiego.
Dawno nie widziałem fajnych filmów grozy, ostatni to "Lustra" parę lat temu, pisałem o nim. Ten remake, z młodym Sutherlandem. Lubię filmy grozy które pieszczą wyobraźnię.
1408 ładny, na podstawie książki Kinga.
Mam też do wymiany 'Znaki" i "7". Na coś czego nie mam. Lubię Machulskiego.
Dawno nie widziałem fajnych filmów grozy, ostatni to "Lustra" parę lat temu, pisałem o nim. Ten remake, z młodym Sutherlandem. Lubię filmy grozy które pieszczą wyobraźnię.
Wilczyco, zrobie Ci ścieżkę (zdrowia).
Nadmienie, ze łatwo nie będzie, moim idolem jest Lundin Cody, koleś, który je szczury, pije wodę z kałuży, lazi boso i niestety nie jest pozorantem jak cejrus (którego lubię słuchać i czytać)
Dasz radę :)
http://www.empik.com/gdy-rozpeta-sie-pieklo-poradnik-survivalowy-na-czas-kataklizmu-lundin-cody,p1050631877,ksiazka-p
Nadmienie, ze łatwo nie będzie, moim idolem jest Lundin Cody, koleś, który je szczury, pije wodę z kałuży, lazi boso i niestety nie jest pozorantem jak cejrus (którego lubię słuchać i czytać)
Dasz radę :)
http://www.empik.com/gdy-rozpeta-sie-pieklo-poradnik-survivalowy-na-czas-kataklizmu-lundin-cody,p1050631877,ksiazka-p
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Ojej, pewnie bedziesz mi kazał przebiec ze sto kółek po 2 km.
Przeciez wiem jak lubisz dręczyć.
Ale ja Ci pokażę swoją kondycję ;) zatem zacznij juz pracować nad swoją co by siary nie było.
~c mam takie samo zdanie o Lejdis.
A seks jest cudowny. I kazdy to wie.
Przeciez wiem jak lubisz dręczyć.
Ale ja Ci pokażę swoją kondycję ;) zatem zacznij juz pracować nad swoją co by siary nie było.
~c mam takie samo zdanie o Lejdis.
A seks jest cudowny. I kazdy to wie.
"Zobacz, ocean (...) on nic nie musi. Może zrobić co chce, ale nic nie musi"
Wilczyco nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę... w zdrowym ciele, zdrowy duch. Kultura fizyczna to coś szalenie ważnego.
Sport pozwala rozwiać czarne chmury czasem.
Kiedyś sprawdze Twoja kondycję.
Możesz być pewna.
Uwielbiam pływać letnia nocą w jeziorze, albo o 4 rano.
Kaszuby maj
Najlepiej.
W morzu tez uwielbiam.
Najlepiej z psami.
Sport pozwala rozwiać czarne chmury czasem.
Kiedyś sprawdze Twoja kondycję.
Możesz być pewna.
Uwielbiam pływać letnia nocą w jeziorze, albo o 4 rano.
Kaszuby maj
Najlepiej.
W morzu tez uwielbiam.
Najlepiej z psami.
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.