tutum house

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Wejherowo, Wniebowstąpienia 2/2 lok. 5

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Renata Wika-Czarnowska - ocena Profecjonalizm w każdym calu, pełne zaufanie, do tego pan Marcin roztacza...
~Renata Wika-Czarnowska
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 8 października 2024

Mateusz Rożyński - ocena Wszystko przeprowadzone bardzo profesjonalnie, cały proces czułem się...
~Mateusz Rożyński
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 23 lutego 2024

Celina - ocena Dziękuje Panu Marcinowi Szlas za zorganizowanie i przeprowadzenie procesu...
~Celina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 18 grudnia 2023

Mateusz - ocena Chciałbym podziękować panu Marcinowi za wyjątkowe wsparcie podczas mojego...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 grudnia 2023

Mariusz - opinia Polecam! Jestem bardzo zadowolony. Pełen profesjonalizm.
~Mariusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 czerwca 2023

Maciej Rohda - opinia Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, firma godna zaufania, jesteśmy bardzo...
~Maciej Rohda
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Martyna - opinia Serdecznie polecam usługi biura nieruchomości Pana Marcina. Profesjonalizm,...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 czerwca 2023

Krystian - opinia Dziękuję za pomoc w znalezieniu mieszkania i załatwieniu wszystkich...
~Krystian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 marca 2023

Monika - opinia Gorąco polecam obsługę w biurze nieruchomości Tutum House Nieruchomości....
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 marca 2023

vivianne - opinia Szczerze gorąco polecam usługi biura nieruchomości Tutum House. Profesjonalna...
~vivianne
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 lutego 2023

Iwona - opinia Wielka pomoc i ogromne zaangażowanie to dla Pana Marcina chleb powszedni....
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 lutego 2023

Weronika Litwin - opinia wątek zamknięty Przepisy w nieruchomościach cały czas się zmieniają. Przeciętny obywatel w...
~Weronika Litwin
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 26 października 2022

Patrycja - opinia wątek zamknięty Jeśli chodzi o współpracę z Panem Marcinem to z całego serca mogę polecić....
~Patrycja
-

dodano: 14 września 2022

Emilia - opinia wątek zamknięty Polecam Pana Marcina i biuro tutum house nieruchomości! Działają sprawnie i...
~Emilia
-

dodano: 19 sierpnia 2022

Wanesa - opinia wątek zamknięty Świetny kontakt z Panem Marcinem, bardzo miła atmosfera, a cała transakcja...
~Wanesa
-

dodano: 26 lipca 2022

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam Biuro Tutum House i Pana Marcina Szlas. Wszystko dopracowane w...
~Aleksandra
-

dodano: 24 lipca 2022

Aga - opinia wątek zamknięty Polecam biuro tatum house nieruchomości pełen profesjonalizm fachowa obsługa...
~Aga
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 4 października 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry