Widok

tv kablowa

przeprowadziłem się na Pustki Cisowskie i nie wiem jaką tv kablową wybrać ? jakich znacie dostawców ? gdzie najtaniej ? zaznaczę że interesuje mnie tylko TV ( bez internetu i telefonu ) .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skontaktuj sie z kazdym operatorem ,tylko nie z Multimediami!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a czemu nie Multimedia ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zorientuj się co proponuje UPC, Multimedia - ale tylko jeśli chodzi o TV bo internetu nie polecam !!! . Porównaj sobie ceny, dobór pakietu itp.
Jak ja mieszkałam na Pustkach to miałam UPC i sobie chwaliłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
porównując oferty Multimedii i UPC to Multimedia ma taniej. Są jeszcze inni dostawcy na tym terenie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze jest LIMES (http://www.limes.com.pl/), jakiś czas temu reklamowali się na osiedlu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do mnie dziś przychodzi facet z Multimedii podłączyć Tv. Wybrałam najtańszą opcję start box ( chyba 60 kanałów) plus dekoder. Faktura miesięcznie ma wynosić 44 zł. Aktywacja 29 zł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie dno... Nikt nie przyszedł w umówionym terminie na podłącznie. Żadnego telefonu nie było z odwołaniem wizyty. A dziś już piątek i muszę czekać do poniedziałku by podjechać do biura.
Ot, cała MULTIMEDIA !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A widzisz? Jak Ci odradzali to nie posłuchałaś.
Jak sama widzisz, im do klienta nie spieszno. Mają Cię gdzieś. Zaś w domu towarowym zawsze długie kolejki do nich, aby cokolwiek załatwić. Wyraźnie zniechęcają klientów do siebie ! Jak to wszystko widzę to od razu odechciewa mi się Multimedii.

Załóż sobie antenę i dekoder na TV cyfrową, za darmo masz 30 kanałów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez Ci wczesniej pisalem,kazdy operator,tylko nie MULIMEDIA!!!!,teraz wiesz dlaczego??????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie ja założyłam temat z prośbą o doradzenie jaka najlepsza telewizja kablowa. Kiedy temat powstał to już byłam w trakcie oczekiwania na montera :P
Ale powiem Wam, że w tamten poniedziałek rano wybrałam się do biura. O dziwo czekałam w kolejce " TYLKO" ok. 30-40 minut. Pan najpierw przepraszał, nie wiedział czemu ktoś nawalił. Zadzwonił do montera, który po godzinie zjawił się u mnie i podłączył tv :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Cis Park (9 odpowiedzi)

Nazwa inwestycji wynika z jej lokalizacji w dzielnicy Pustki Cisowskie. To miejsce położone na...

Wariat w zielonym Mercedesie (137 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

do góry