Widok
Czleniu,pisze na szybko co do glowy przychodzi bo nie mam czasu uzalac sie nad takimi co zamiast cos wyciagnac dla siebie posluchac cos,wziac dla siebie to biora sie za miare elokwencji na forum,poza tym w pracy to ja oceniam a nie jestem oceniany,wiec spinac sie nie musze,ale kiedys tez bylem taki szarak,co szukal byle co zlecenie za 6zl,dzisiaj szczescie i duzo pracy dalo efekty,to mysle ze pomoge,jak nie to trudno,ja o wasze wzgledy walczyc nie musze.
Powiem najogolniej,jak przyjmuje do pracy zwracam uwage na cv ze smakien tzn z klasa inne od wszystkich,schludne,przejrzyste i bez bledow,ale i nie nudne,puste,biale,sztywne.Zdjecie lekko wyluzowane,usmiech,ale nie klauna,generalnie na poziomie,ale i bez przesady,kilka takich juz mialem,i byly udane,poza tym powiem szczerze,ze jakie cv by nie bylo,po 5 min juz wiem czy kogos przyjme,czasami nawet po pierwszym zdaniu,i nie mowcie ze to nie prawda,bo po drugieh stronie wszystko widac inaczej,to jak uczen w malej klasie mysli ze nauczyciel nie widzi jak sciaga xD a najgorzej jak widac stres i brak umiejetnosci wyslawiania sie,pozdro