Widok
ufufu
Witam. Chcę się podzielić swoją opinią o Ufufu Concept Store w Madisonie. Do owego butiku trafiłam przez przypadek. Oczywiście na początku byłam zachwycona. Ubrania dość oryginalne, fajne kroje, kolory, niepowtarzalne ubrania niedostępne w sieciówkach. Jednak dobre wrażenie szybko minęło. Obsługa przyzwyczaiła się, że robię tam zakupy i z wielkim entuzjazmem witała mnie w sklepie. Pewnego razu, gdy żadne z ubrań nie spełniło moich oczekiwań i zwyczajnie stwierdziłam, że tym razem nic nie kupię pani obsługująca mnie wyraziła wielkie niezadowolenie. Pokazując mi złote majtki od projektantki nienadające się do ubrania nawet na dyskotekę, zapytała " może chociaż to pani kupi " ? Rozumiem, że pracownicy mają prowizje od każdego zakupu, ale wciskanie klientowi czegokolwiek jest naprawdę nie na miejscu. Niestety przy tej wizycie nie przyczyniłam się do wzrostu wynagrodzenia tej Pani.
Kolejnym, chyba najważniejszym aspektem zakupów w tym miejscu jest jakość. Niestety samo nazwisko na metce mnie nie zadowoliło i w moich oczach nie dodaje niczego ubraniom tak wątpliwej jakości.Prawie każda z zakupionych przeze mnie rzeczy popruła się lub uległa znacznej zmianie w wyglądzie na skutek
Kolejnym, chyba najważniejszym aspektem zakupów w tym miejscu jest jakość. Niestety samo nazwisko na metce mnie nie zadowoliło i w moich oczach nie dodaje niczego ubraniom tak wątpliwej jakości.Prawie każda z zakupionych przeze mnie rzeczy popruła się lub uległa znacznej zmianie w wyglądzie na skutek
Moja ocena
UFUFU Concept Store
kategoria: Projektanci mody
oferta: -
jakość usług: 1
kreatywność: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6
Szanowna Pani, osoba, która Panią obsługiwała już nie pracuje w sklepie. Bardzo mi przykro, że nie jest Pani zadowolona z jakości - czy składała Pani reklamację? Przywiązujemy do tego aspektu dużą wagę i uczulamy na to naszych Pracowników wymagając od nich wszelkich zgłoszeń dotyczących reklamacji. Jeśli reklamacje są zasadne zawsze rozpatrujemy je na korzyść Klienta. Bardzo Panią proszę o kontakt pod numerem telefonu 604143045 lub mailem aleksandra.m@ufufu.pl w sprawie reklamacji zakupionych rzeczy. Aleksandra Mątkiewicz