Widok

vinotti

czy ktoś wie moze dlaczego są takie rotacje w vinotti w gdańsku??? zastanawiam się czy tam wysłać cv ale martwi mnie zbyt częste wystawianie przez nich ogłoszenia :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłem jakiś czas temu (mija już za chwilę tydzień...) na rozmowie kwalifikacyjnej w salonie CH MATARNIA. Na pytanie o fatalne opinie o tej firmie zamieszczane na forach internetowych takich jak to odpowiedziała, że to ostra walka konkurencji, która już ledwo zipie ;-). Rozśmieszyło mnie to, ale nie dałem po sobie poznać. O tym forum wyraziła się natomiast, że piszą tu sami nieudacznicy życiowi - w takim razie w drodze dedukcji i ja nim jestem...smutne, że ta Pani ma tak wysokie mniemanie o sobie. Na samo spotkanie (godz. 10.00) owa Pani spóźniła się i nawet nie przeprosiła - ja byłem kwadrans przed i to jadąc zatłoczonym autobusem z Wrzeszcza !!! Pani obiecała mi odpowiedzieć w ciągu następnego tygodnia, tydzień się kończy a tu ciisza niestety. Powyższy opis chyba jasno obrazuje stosunek do nowego, potencjonalnego pracownika i to czy warto tam składać papiery (jesli nie ma się oczywiscie "noża na gardle").
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
P.S. No i już podobno nieaktualne (właśnie dzwoniłem). Ale nadal szukają hipokryci (tyle, że na innym portalu):
http://www.infopraca.pl/praca/doradca-klienta/gdansk/9145332
Składać ponownie aplikację (żeby się zabawić), czy sobie odpuścić ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ogłosznie do pracy, doszły mnie słuchy że 1600zł na rękę-po okresie próbnym...ktoś możźe to potwierdzić, podac konkretne zarobki?
Wiele tam obiecują, nie wierz w żadne premie nikt ich nigdy nie widział i nie wierz w porządne pieniądze, jak ci coś więcej obiecują, to tylko obiecują. Ludzie tam przychodzą i sami odchodzą, nawet kierownicy salonów tam uciakali w tym kierownik regionalny. Nie pakuj się w to szambo, będziesz się szarpał z reklamacjami trudnych klientów. Jak ktoś kupuje meble za 50tys zł, które trzeba co chwilę reklamować, nie będzie miły. Firma nie jest zainteresowana dobrymi długimi relacjami z klientem, ani z pracownikami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam ta firme godne zarobki mila atmosfera he he
polecam ta firme. godne zarobki. mila atmosfera he he. pozdrawiam z niepolomic

Inne tematy z forum Praca

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

do góry