Widok

vst czyli marketing...

uważajcie! ta firma to śmiech na sali! MLM i akwizycja w najgorszym wydaniu. Na spotkaniu zabiorą was na herbatę do kafejki na przeciwko i będą wciskać bajki o zarabianiu gór pieniędzy...jednak jak się patrzy na tych co tam pracują to nasuwa się jedno pytanie "gdzie te ich miliony?!"

praca i ta firma ma tyle wspólnego z marketingiem co filologia klasyczna z budową okrętów (...) nie wiem dlaczego moderatorzy praca.trojmiasto.pl nie wyrzucają tych śmieciowych ogłoszeń, dbajcie o jakiś poziom tego portalu!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

vst marketing...czyli zwykłe oszustwo

...racja, ta niby firma to zwykła akwizycja, czyli chodzenie po domach i wciskanie ludziom różnych rzeczy. czesto zmieniaja nazwy i miejce siedziby wiec uwazajcie!!! poprostu ładnie ubieraja w słowa to co chca napisac zeby ludzie sie nabierali, obiecuja duze pieniadze a tak naprawde jezeli nic nie sprzedaz to nie zarabiasz nic.
(...)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z tego co wiem to siedziba firmy w Gdyni nie jest tajemnicą i nie zmieniła się nigdy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
akwizycja.blogspot.com strona opisuje wlaśnie tę i inne firmy z tej branży. co ciekawe wszystkie mają wspólnego właściciela :)

ps. uważajcie na 'gq marketing, tj marketing, mt marketing, str adversiting' itp.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Haha banda prymitywów. Śmiać mi się chce jak to czytam. Naciągacze? Pewnie odpadliście na tej kawie i cały swój smutek przelewacie w formie pseudo gniotów na forum do reszty ciamajd. Haha ... Skoro nie umiecie chodzic i rozmawiać z ludzmi to czego szukaliście w firmie zajmującej się takim marketingiem?!? Ja nie okłamuje ludzi i zarabiam spoko siano. Polecam wszystkim
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21
Powiem wam tak, pracowałem tam 3 miesiące i nie narzekam, dla osoby, która chce sobie szybko dorobić konkretne pieniądze jest to spoko opcja, do tej pracy aż chce się chodzić, a wiecie dzięki komu? dzięki ludziom! jest tam tak zarąbista atmosfera, że żadne mobbingi nie wchodzą w grę, do tego czas dopasowany do naszych potrzeb, cud miód i orzeszki, ile razy się spóźniłem, a szefowa spojrzała tylko wzrokiem i powiedziała, że wiedziała, że się dziś spóźnię. Na dodatek to nie jest tak, że od razu musicie wszystko umieć, a Ci co nie umieją nie zarabiają! Dzięki systemowi motywacji, jaki Panuje w tej firmie każdy sobie pomaga i naprawdę jak będę miał kiedyś okazję, to tam wrócę. Ave nieudacznikom, którzy tylko narzekają, że kolejny pracodawca im odmówił!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
a możesz KONKRETNIE opowiedzieć czym się zajmujesz, że takie "kokosy" zarabiasz w vst? Z ciekawości pytam, bez złośliwości.
Na ich stronie żadnych konkretów nie ma, a jak czytam o "kampanii w obszarze event marketingu", to śmiać i się chce :D
Siedzę w eventach 5 lat i ciekawa jestem jak te ich "kampanie" wyglądają ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na czym polega tam praca??? Jak jest teraz ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.appcogroup.com/ , a biura w Trójmieście
http://www.vstmarketing.pl/aktualnosci.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zero konkretów na tej stronie zajmujemy się tym i tamtym jesteśmy sprawni i nowocześni działamy nadzwyczaj prężnie jakbym przemówień Rudego słuchał. ale ani słóweczka o tym z jakim firmami ostatnio współpracowali i jakie są ich prawdziwe sukcesy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
i wtedy co trzeba się spytać co oni tak właściwie robią bo ty byś chciał zamówić taką kampanie :D bardzo słabo sami siebie reklamują, i co mnie obchodzi gdzie oni mieli spotkanie integracyjne?można się z nimi zabrać czy co ?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jest taki prymitywny marketing nie piszemy co robimy ale spotykamy się w szeratonie jakimś więc to ma nas uwiarygodnić że jesteśmy biznesmeni i sukces goni sukces. jaki odbiorca taka strategia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale jak co chwila bawią się w pięciogwiazdkowych hotelach to znaczy że jakakolwiek by ta kampania nie była to tanio nie będzie kosztowała :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałem tam pół roku i naprawdę dobrze to wspominam, da radę zarobić nawet dobrze zarobić ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy potrafisz dobrze rozmawiać z ludźmi, co prawda uczą cię tego ale jeżeli chcesz dobrze zarabiać to musisz mieć po prostu to coś, praca ogólnie fajna przez wzgląd na atmosferę w biurze, dużym plusem są pensje tygodniowe przyjmują niby każdego wylecieć też ciężko ale jakoś 8 na 10 osób w ciągu miesiąca góra dwóch same rezygnują ze względu na brak odpowiednich zarobków których nie mają z powodów wymienionych wyżej. Podsumowując jeżeli masz odpowiednią motywacje do zapieprzania po klatkach sprzedając netie z całodniowym i potrafisz dobrze rozmawiać z ludźmi śmiało tam wal bo naprawdę można dobrze zarobić ale jeżeli nie posiadasz tych cech to trzymaj się z dala bo po prostu stracisz czas a nic nie zarobisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
BAJZELLLLL!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a możesz patrzeć jeszcze w lustro ????
Akwizycja to tzw handel bezpośredni ale w najgorszym wydaniu. Naciąganie starszych i i wolniej myślących na kupno rzeczy zbędnych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam na rozmowie w ubiegłym tyg i właścicielka powiedziała że do moich obowiązków należeć będzie pozyskiwanie sponsorów dla firm zajmujących się obroną zwierząt m.in. wfft, praca dla unesco i jeszcze jakieś firmy nie pamiętam nazwy.

Widzę, że niezły bałagan jest w tej firmie, skoro każdemu wmawiają coraz to lepszą bajkę..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wfft? zastanów się dziewczyno co piszesz. powodzenia na innych rozmowach kwalifikacyjnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

do góry