Widok

vst czyli marketing...

uważajcie! ta firma to śmiech na sali! MLM i akwizycja w najgorszym wydaniu. Na spotkaniu zabiorą was na herbatę do kafejki na przeciwko i będą wciskać bajki o zarabianiu gór pieniędzy...jednak jak się patrzy na tych co tam pracują to nasuwa się jedno pytanie "gdzie te ich miliony?!"

praca i ta firma ma tyle wspólnego z marketingiem co filologia klasyczna z budową okrętów (...) nie wiem dlaczego moderatorzy praca.trojmiasto.pl nie wyrzucają tych śmieciowych ogłoszeń, dbajcie o jakiś poziom tego portalu!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

vst marketing...czyli zwykłe oszustwo

...racja, ta niby firma to zwykła akwizycja, czyli chodzenie po domach i wciskanie ludziom różnych rzeczy. czesto zmieniaja nazwy i miejce siedziby wiec uwazajcie!!! poprostu ładnie ubieraja w słowa to co chca napisac zeby ludzie sie nabierali, obiecuja duze pieniadze a tak naprawde jezeli nic nie sprzedaz to nie zarabiasz nic.
(...)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Z tego co wiem to siedziba firmy w Gdyni nie jest tajemnicą i nie zmieniła się nigdy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
akwizycja.blogspot.com strona opisuje wlaśnie tę i inne firmy z tej branży. co ciekawe wszystkie mają wspólnego właściciela :)

ps. uważajcie na 'gq marketing, tj marketing, mt marketing, str adversiting' itp.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Haha banda prymitywów. Śmiać mi się chce jak to czytam. Naciągacze? Pewnie odpadliście na tej kawie i cały swój smutek przelewacie w formie pseudo gniotów na forum do reszty ciamajd. Haha ... Skoro nie umiecie chodzic i rozmawiać z ludzmi to czego szukaliście w firmie zajmującej się takim marketingiem?!? Ja nie okłamuje ludzi i zarabiam spoko siano. Polecam wszystkim
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 21
Powiem wam tak, pracowałem tam 3 miesiące i nie narzekam, dla osoby, która chce sobie szybko dorobić konkretne pieniądze jest to spoko opcja, do tej pracy aż chce się chodzić, a wiecie dzięki komu? dzięki ludziom! jest tam tak zarąbista atmosfera, że żadne mobbingi nie wchodzą w grę, do tego czas dopasowany do naszych potrzeb, cud miód i orzeszki, ile razy się spóźniłem, a szefowa spojrzała tylko wzrokiem i powiedziała, że wiedziała, że się dziś spóźnię. Na dodatek to nie jest tak, że od razu musicie wszystko umieć, a Ci co nie umieją nie zarabiają! Dzięki systemowi motywacji, jaki Panuje w tej firmie każdy sobie pomaga i naprawdę jak będę miał kiedyś okazję, to tam wrócę. Ave nieudacznikom, którzy tylko narzekają, że kolejny pracodawca im odmówił!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
a możesz KONKRETNIE opowiedzieć czym się zajmujesz, że takie "kokosy" zarabiasz w vst? Z ciekawości pytam, bez złośliwości.
Na ich stronie żadnych konkretów nie ma, a jak czytam o "kampanii w obszarze event marketingu", to śmiać i się chce :D
Siedzę w eventach 5 lat i ciekawa jestem jak te ich "kampanie" wyglądają ;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na czym polega tam praca??? Jak jest teraz ktoś coś wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.appcogroup.com/ , a biura w Trójmieście
http://www.vstmarketing.pl/aktualnosci.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zero konkretów na tej stronie zajmujemy się tym i tamtym jesteśmy sprawni i nowocześni działamy nadzwyczaj prężnie jakbym przemówień Rudego słuchał. ale ani słóweczka o tym z jakim firmami ostatnio współpracowali i jakie są ich prawdziwe sukcesy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
i wtedy co trzeba się spytać co oni tak właściwie robią bo ty byś chciał zamówić taką kampanie :D bardzo słabo sami siebie reklamują, i co mnie obchodzi gdzie oni mieli spotkanie integracyjne?można się z nimi zabrać czy co ?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jest taki prymitywny marketing nie piszemy co robimy ale spotykamy się w szeratonie jakimś więc to ma nas uwiarygodnić że jesteśmy biznesmeni i sukces goni sukces. jaki odbiorca taka strategia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale jak co chwila bawią się w pięciogwiazdkowych hotelach to znaczy że jakakolwiek by ta kampania nie była to tanio nie będzie kosztowała :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałem tam pół roku i naprawdę dobrze to wspominam, da radę zarobić nawet dobrze zarobić ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy potrafisz dobrze rozmawiać z ludźmi, co prawda uczą cię tego ale jeżeli chcesz dobrze zarabiać to musisz mieć po prostu to coś, praca ogólnie fajna przez wzgląd na atmosferę w biurze, dużym plusem są pensje tygodniowe przyjmują niby każdego wylecieć też ciężko ale jakoś 8 na 10 osób w ciągu miesiąca góra dwóch same rezygnują ze względu na brak odpowiednich zarobków których nie mają z powodów wymienionych wyżej. Podsumowując jeżeli masz odpowiednią motywacje do zapieprzania po klatkach sprzedając netie z całodniowym i potrafisz dobrze rozmawiać z ludźmi śmiało tam wal bo naprawdę można dobrze zarobić ale jeżeli nie posiadasz tych cech to trzymaj się z dala bo po prostu stracisz czas a nic nie zarobisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
BAJZELLLLL!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a możesz patrzeć jeszcze w lustro ????
Akwizycja to tzw handel bezpośredni ale w najgorszym wydaniu. Naciąganie starszych i i wolniej myślących na kupno rzeczy zbędnych.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja byłam na rozmowie w ubiegłym tyg i właścicielka powiedziała że do moich obowiązków należeć będzie pozyskiwanie sponsorów dla firm zajmujących się obroną zwierząt m.in. wfft, praca dla unesco i jeszcze jakieś firmy nie pamiętam nazwy.

Widzę, że niezły bałagan jest w tej firmie, skoro każdemu wmawiają coraz to lepszą bajkę..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wfft? zastanów się dziewczyno co piszesz. powodzenia na innych rozmowach kwalifikacyjnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

do góry