Widok
w 100% profesjonalizm!
Fnatastyczna atmosfera, wysoki poziom nauczania, z jednej strony profesjonalizm, z drugiej totalny spontan jeśli chodzi o practise czy wypady na imprezy salsowe :) bardzo przystępna cena, świetna zabawa, idealna muzyka :) Polecam wszystkim!
Moja ocena
Salsa Latino szkoła tańca - ALTRO MONDO
kategoria: Kursy tańca
oferta: 6
poziom nauczania: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Tooootaln porażka.
Jeśli szukasz szkoły tańca, nie daj się oszukać. Pozornie miła atmosfera, ma na celu zatuszować brak profesjonalizmu.
Widać, że opinię dodał jeden z prowadzących.
Już na pierwszy rzut oka nasuwa się pytanie: czyż te same 6-tki nie wskazują, że ktoś tu musiał mocno naściemniać.....?
Jeśli szukasz szkoły tańca, nie daj się oszukać. Pozornie miła atmosfera, ma na celu zatuszować brak profesjonalizmu.
Widać, że opinię dodał jeden z prowadzących.
Już na pierwszy rzut oka nasuwa się pytanie: czyż te same 6-tki nie wskazują, że ktoś tu musiał mocno naściemniać.....?
nie zgodzę się z dwiema powyższymi opiniami - sama biorę udział w zajęciach poza trójmiastem i jeśli tutaj jest tak, jak w 3city, to mogę potwierdzić, że jest ekstra.
To nieprawda, że "Pozornie miła atmosfera, ma na celu zatuszować brak profesjonalizmu."
Tutaj ta atmosfera nie jest "pozornie" miła, a takie pozory mogą stwarzać ewentualnie szkoły językowe. Taniec to zabawa, więc trudno, nawet przy jego nauce, o niemiłą atmosferę.
Po zawartości i wartości dwóch powyższych komentarzy, widać, że pisze je konkurencja, która nigdy nie brała udziału w zajęciach prowadzonych przez Salsa Latino.
a może to jakaś zawiedziona zauroczona przystojnym prowadzącym? ;-)
Jakkolwiek, ja szkołę polecam :)
To nieprawda, że "Pozornie miła atmosfera, ma na celu zatuszować brak profesjonalizmu."
Tutaj ta atmosfera nie jest "pozornie" miła, a takie pozory mogą stwarzać ewentualnie szkoły językowe. Taniec to zabawa, więc trudno, nawet przy jego nauce, o niemiłą atmosferę.
Po zawartości i wartości dwóch powyższych komentarzy, widać, że pisze je konkurencja, która nigdy nie brała udziału w zajęciach prowadzonych przez Salsa Latino.
a może to jakaś zawiedziona zauroczona przystojnym prowadzącym? ;-)
Jakkolwiek, ja szkołę polecam :)