Widok

uwaga zboczeniec!

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
Uwaga na zboczeńca który w busie między Gdanskiem a Pruszczem przsiada się do kobiet stawia plecak na kolanach i się onanizuje! Koleś po 30. ciemny blondyn, po bokach mocno ostrzyżony, był ubrany w pomarańczową koszulę. Ma telefon typu smartfon. Możliwe że nie jest z Pruszcza, tylko jeździ tam, gdzie go nikt nie pozna. Najlepiej od razu dzwońcie na policję!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
ile osób widziało to w autobusie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio na przystanku w Pruszczu spotkałam zboczonego typa, podobny do tego z twojego opisu pod względem wieku i włosów , ale nie wiem czy ten sam, był inaczej ubrany. Czuć było ze ma wpite i nie miał plecaka tylko czarta siatkę, był nachalny dziwnie się patrzał, zagadywał próbował dotknąć, ale podjechał na moje szczęście bus na osiedle wschód i wsiadł bo powiedziałam ze jestem mężatka i czekam na męża :) zboki są wszędzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W takich sytuacjach lepiej zadzwonić na Policję, żeby sprawdziła takiego delikwenta. Ewentualnie można stanąć koło kierowcy, żeby to trochę odstraszyło taką osobę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Pruszcz Gdański

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

do góry