Widok
Polecam http://brylowski.motointegrator.pl/ to w Dobrzewinie, jadac z Bojana skrecasz w lewo tuz za zakretem (na poczatku Dobrzewina). Co prawda terminy dosc odlegle, ale ceny uczciwe, a jakosc uslugi absolutnie bez zastrzezen.
taaa,a do tego ewentualna reklamacja praktycznie niewykonalna.
Mojego kolegi siostra pojechala do niego na przeglad i napelnienie klimy. Sprawdzil, nabil ,skasowal - nastepnego dnia klima przestala dzialac. Okazalo sie ze ktorys tam przewod byl nieszczelny/skorodowany.
Pan Marcin uznal ze to nie jego wina i odeslal ja z kwitkiem.
Nie polecam
Natomiast warsztat o ktorym pisze luna ( MAJORA BOJANA 508386013) rewelacja, sam korzystam z ich uslug i nigdy sie nie przejechalem. Dobre ceny,terminy przystepne. Taka fajna rodzinna firma (Ojciec z synami naprawiaja a zona wlasciciela zajmuje sie dostarczaniem czesci i koordynacja)
Maja dobra kawe :)
Mojego kolegi siostra pojechala do niego na przeglad i napelnienie klimy. Sprawdzil, nabil ,skasowal - nastepnego dnia klima przestala dzialac. Okazalo sie ze ktorys tam przewod byl nieszczelny/skorodowany.
Pan Marcin uznal ze to nie jego wina i odeslal ja z kwitkiem.
Nie polecam
Natomiast warsztat o ktorym pisze luna ( MAJORA BOJANA 508386013) rewelacja, sam korzystam z ich uslug i nigdy sie nie przejechalem. Dobre ceny,terminy przystepne. Taka fajna rodzinna firma (Ojciec z synami naprawiaja a zona wlasciciela zajmuje sie dostarczaniem czesci i koordynacja)
Maja dobra kawe :)
Nie ładnie tak reklamować samego siebie :(
Jeszcze na dodatek podszywać się pod inny warsztat - Pana Parchma (rodzinna firma, 2 synów i żona koordynatorka).
Ten numer już znam i miałem nieprzyjemność korzystać z "usług" to numer do warsztatu po przeciwnej stronie drogi, jadąc w stronę Wiczlina. Nie polecam!
Jeszcze na dodatek podszywać się pod inny warsztat - Pana Parchma (rodzinna firma, 2 synów i żona koordynatorka).
Ten numer już znam i miałem nieprzyjemność korzystać z "usług" to numer do warsztatu po przeciwnej stronie drogi, jadąc w stronę Wiczlina. Nie polecam!
Ten na Majora, to jakaś porażka mechanika ;)
U Kleiny okroją cię za części, faktury za zamontowane w twoim aucie nigdy nie zobaczysz - odpowiedź nasuwa się sama. Właściciel bardzo arogancki,nieznośna atmosfera (współczuję pracownikom), a babeczka totalna wypacykowana..nie wiem co tam robi? Nie ma gdzie w tym Bojanie naprawić auta.
U Kleiny okroją cię za części, faktury za zamontowane w twoim aucie nigdy nie zobaczysz - odpowiedź nasuwa się sama. Właściciel bardzo arogancki,nieznośna atmosfera (współczuję pracownikom), a babeczka totalna wypacykowana..nie wiem co tam robi? Nie ma gdzie w tym Bojanie naprawić auta.
vreal nie bądź taki do przodu. Serwisujesz tam 4 auta to na pewno masz ramki do rejestracji i piszę się kleina a nie klejna. Przepisać nie potraficie? A co do KLEINY chyba zaczął przeginać z cenami. Coraz więcej ludzi w bojanie o tym mówi. Fakturę dostanie każdy na części a na robociznę tylko trzeba doliczyć 23%. Sam brałem.
Taaa, jak SERWISUJESZ 3 auta, to może i coś dostaniesz, jednak jak jedno, to jesteś traktowany "trochę" inaczej ;) Czekasz na termin, potem jak masz problem, bo zamontuje stolec i musisz reklamować, to na fakturze za części jest ciut mniej niż ty zapłaciłeś za te cześć. Jeśli chodzi o zarabianie na robociźnie, nie mam nic naprzeciw temu. jednak jeśli oszukuje się na należności za części-to już wstyd dla mechanika. Jak coś spartoli, to zawsze zwala na inny warsztat. A to zawsze wyjdzie na jaw, nawet, jak usilnie zataja kwoty za faktury zakupu części.
a ja naprawialam u Kleiny i nie polecam , nie dosc ze skasowal jak za zboze to na jezdzie probnej auto frunelo po dziurach , a na drugi dzien zobaczylam ze moje ramki z pod tablicy rejestracyjnej zniknely i pojawil sie jakis wiesniacki AUTO-START !!! Teraz naprawiam u Kalinowskiego i przynajmniej jak chce zalozyc swoja reklame to sie zapyta !!!
wiele serwisów praktykuje wymianę ramek i umieszczanie swoich reklam. Uważam, że to jest napewno niedopuszczalne. Ja nie muszę sobie życzyć, żeby wszyscy wiedzieli gdzie naprawiam auto...W każdym razie zawsze można poprosić o zwrot starych ramek. Czasami to się udaje...Wiem z własnego doświadczenia. Zwykle warsztat nie robi problemów.
Ja kupuję częsci sam, a naprawiam u Freda (dawniej Matbis). Jestem zadowolony, ceny przystępne i nikt na mnie nigdy tam nie warczał. Jak ktoś wchodzi naburmuszony to może i oni nie mili, mnie się to nie zdarzyło. Reklamację przyjmują, no chyba że wina części. Jak trzeba to i do domu podwiozą, więc nie narzekam, a ceny całkiem przyzwoite.
Boże, co za burak z tego Klejny! Sytuacja mnie zmusiła do skorzystania z jego "usług'. Nie będę się tutaj rozpisywał. Jednak mogłem wcześniej wejść na to forum i miałbym już pogląd na temat tego warsztatu. Teraz już wiem, że żeby nie psuć sobie nerwów i nie zbankrutować, to należy odstawić auto np do Freed-a, o którym tu mowa. Żal :(
Byłem u Marcina Kleiny dwa razy. Za pierwszym skefił totalnie, kupił zły docisk sprzęgła, założył, po czym nie można było go zwrócić w sklepie, bo używany (parę stówek w błoto). Drugi raz wymoeniałem opony. Zdjęli koła, i nagle zabrakło prądu. Czekałem z godzinę, mówię wreszcie, żeby założyli z powrotem. Założyli, ale bezczelnie zażądał 25 złotych, jakby to była moja wina, że nie ma generatora. Widać, że gość pazerny i liczy się kasa, a nie uczciwość.
Do Freda warto pojechać z drobną naprawą, załatwia od ręki. Z czymś poważniejszym lepiej gdzie indziej, jak się trafi na jakiegoś młokosa rok po zawodówce to może być problem. W Bojanie polecam Okarmusa, mieszka koło dawnego "Krómu". Nie ma reklamy, bo nie potrzebuje. Z synem Bartkiem nie ma problemu którgoby nie rozwiązali.