Widok

warsztet

Witam
Gdzie można naprawić dobrze i nie drogo samochód w Bojanie albo okolicy ?
Silnik mi coś szwankuje :-(
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja oddawałam kiedyś do Marcina Kleiny - dobrze, szybko i względnie niedrogo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 70
podaje nr do warsztatu w BOJANIE NA MAJORA BOJANA 508386013
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 56
Same naciągacze w tym bojanie nie polecam.duża przycinka na częściach do tego guanianej jakości.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 52
U Marcina Kleiny może i naprawi ale .. robociznę ma drogą. Musisz się naczekać, żeby znalazł chwilę i złaską przyjął, a jak dostaniesz "wyliczenie" pożal się Boże-to musisz usiąść z wrażenia.
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 10
Polecam http://brylowski.motointegrator.pl/ to w Dobrzewinie, jadac z Bojana skrecasz w lewo tuz za zakretem (na poczatku Dobrzewina). Co prawda terminy dosc odlegle, ale ceny uczciwe, a jakosc uslugi absolutnie bez zastrzezen.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 55
taaa,a do tego ewentualna reklamacja praktycznie niewykonalna.
Mojego kolegi siostra pojechala do niego na przeglad i napelnienie klimy. Sprawdzil, nabil ,skasowal - nastepnego dnia klima przestala dzialac. Okazalo sie ze ktorys tam przewod byl nieszczelny/skorodowany.
Pan Marcin uznal ze to nie jego wina i odeslal ja z kwitkiem.
Nie polecam

Natomiast warsztat o ktorym pisze luna ( MAJORA BOJANA 508386013) rewelacja, sam korzystam z ich uslug i nigdy sie nie przejechalem. Dobre ceny,terminy przystepne. Taka fajna rodzinna firma (Ojciec z synami naprawiaja a zona wlasciciela zajmuje sie dostarczaniem czesci i koordynacja)
Maja dobra kawe :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 56
Czy właściciel, albo syn ma na imię Mariusz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ładnie tak reklamować samego siebie :(
Jeszcze na dodatek podszywać się pod inny warsztat - Pana Parchma (rodzinna firma, 2 synów i żona koordynatorka).
Ten numer już znam i miałem nieprzyjemność korzystać z "usług" to numer do warsztatu po przeciwnej stronie drogi, jadąc w stronę Wiczlina. Nie polecam!
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 1
he, he, "wzglednie" :))
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten na Majora, to jakaś porażka mechanika ;)

U Kleiny okroją cię za części, faktury za zamontowane w twoim aucie nigdy nie zobaczysz - odpowiedź nasuwa się sama. Właściciel bardzo arogancki,nieznośna atmosfera (współczuję pracownikom), a babeczka totalna wypacykowana..nie wiem co tam robi? Nie ma gdzie w tym Bojanie naprawić auta.
popieram tę opinię 67 nie zgadzam się z tą opinią 7
Rzeczywiście-widziałem i "rozmawiałem" to prawda totalna wypacykowana... nie ma bladego pojęcia o tym, czym się zajmują, ha, ha. A co do pana Marcina- to święta prawda-arogancki i atmosfera bardzo napięta.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mogę potwierdzić powyższe wypowiedzi, w Bojanie brakuje warsztatu samochodowego, w którym robota zostanie zrobiona porządnie i za uczciwą zapłatę. Dlatego staram się robić jak najwięcej sam w samochodach.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 46
A Fred ? Na stacji diagnostycznej ?
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 5
Panowie i Panie ja polecam na majora bojana do warsztatu Mirka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 48
A ja nie polecam stacji Matbis z niemiła obsługą . Był o nich temat na forum ale widzę , że został zablokowany .Generalnie nie polecam !!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 54
To prawda, bardzo niemiła obsługa. ostatnio się przekonałem. Można jednak wszystko bez problemów załatwić jeśli chodzi o przeglądy. Ceny są w normie, nie takie, jak u Kleiny :(
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 6
To nie prawda kleina robi bardzo dobrze i ceny nie są z kosmosu :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 68
chyba tobie robi dobrze. Nie wnikam co :) A na częściach przycina, że aż furczy!
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 4
jest jeszcze niby warsztat na wołoszyna tylko ze robi na czarno i tylko wieczorami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 46
wez cieciu najlepiej zawies ogloszenie w finansowce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 43
a od Klejny dostałeś kiedyś jakikolwiek rachunek? No właśnie :)
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 7
Zdecydowanie polecam Marcina Klejnę. Serwisuje u niego 4 auta i zawsze są zrobione na czas. Jakość kosztuje. Co do rachunku, wystarczy poprosić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 65
vreal nie bądź taki do przodu. Serwisujesz tam 4 auta to na pewno masz ramki do rejestracji i piszę się kleina a nie klejna. Przepisać nie potraficie? A co do KLEINY chyba zaczął przeginać z cenami. Coraz więcej ludzi w bojanie o tym mówi. Fakturę dostanie każdy na części a na robociznę tylko trzeba doliczyć 23%. Sam brałem.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 8
Cena rzecz względna, zawsze możesz wybrać inny warsztat. Ja ten polecam, to wszystko!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 54
sprzedaj smiecia i po problemie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 35
Taaa, jak SERWISUJESZ 3 auta, to może i coś dostaniesz, jednak jak jedno, to jesteś traktowany "trochę" inaczej ;) Czekasz na termin, potem jak masz problem, bo zamontuje stolec i musisz reklamować, to na fakturze za części jest ciut mniej niż ty zapłaciłeś za te cześć. Jeśli chodzi o zarabianie na robociźnie, nie mam nic naprzeciw temu. jednak jeśli oszukuje się na należności za części-to już wstyd dla mechanika. Jak coś spartoli, to zawsze zwala na inny warsztat. A to zawsze wyjdzie na jaw, nawet, jak usilnie zataja kwoty za faktury zakupu części.
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 5
Poprosić? Każdemu musi wydać rachunek proszę Pana. A faktury za części nie zobaczysz i jakie 23%??? do brutto sobie dodaj :) Jego zarobek na każdej twojej części, he, he :)))
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 3
MECHANIKA POJAZDOWA TANIO I SOLIDNIE KOLECZKOWO Wejherowska 6 a działa od 15 lat
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 48
auto kalinowski tanio i dobrze ma długie terminy ale warto poczekać mam nawet numer telefonu 606491854
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 52
Ja naprawiam-serwisuje u Pana
Bryłowski Zbigniew Mechanika Pojazdowa
ul. Dworska 31, Dobrzewino
tel. 501 322 649
solidny, słowny, cenowo przystępny.
Polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 51
To były auto reklamy właścicieli, a teraz prosimy KLIENTÓW o opinie :) ja dodam, że u Kleiny nie naprawiam z powyższych powodów.
popieram tę opinię 51 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja naprawialam u Kleiny i nie polecam , nie dosc ze skasowal jak za zboze to na jezdzie probnej auto frunelo po dziurach , a na drugi dzien zobaczylam ze moje ramki z pod tablicy rejestracyjnej zniknely i pojawil sie jakis wiesniacki AUTO-START !!! Teraz naprawiam u Kalinowskiego i przynajmniej jak chce zalozyc swoja reklame to sie zapyta !!!
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 5
No z tymi ramkami to już chamstwo!!! Jakim prawem bez naszej zgody. Jest bezczelny i tyle. Zachowuje się, jakby miał wszystkich za nic i był nie do ruszenia. Typowy wiejski nowobogacki :(
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 5
Genia z tymi tabliczkami to się zgadzam w 100%, tak się nie robi. Teraz jeżdżę z taką wiejską reklamą, bo mi zajumał moje ramki ;/
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 3
wiele serwisów praktykuje wymianę ramek i umieszczanie swoich reklam. Uważam, że to jest napewno niedopuszczalne. Ja nie muszę sobie życzyć, żeby wszyscy wiedzieli gdzie naprawiam auto...W każdym razie zawsze można poprosić o zwrot starych ramek. Czasami to się udaje...Wiem z własnego doświadczenia. Zwykle warsztat nie robi problemów.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 3
MATBIS niezyczliwi? życzliwi nie są klienci którzy wchodząc często zapominają powiedzeć "dzień dobry". Pozdrawiam
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 3
W sumie o teraz FRED :) i popieram wypowiedź "tak-a" że są tam wszyscy mili i uprzejmi :)
popieram tę opinię 55 nie zgadzam się z tą opinią 2

matbis

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zadowolony klijent a nie auto reklama jak inni piszą

Ja naprawiam-serwisuje u Pana
Bryłowski Zbigniew Mechanika Pojazdowa
ul. Dworska 31, Dobrzewino
tel. 501 322 649
solidny, słowny, cenowo przystępny.
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 46
WES SIE OGARNIJ NI NIE REKLAMUJ SAM SIEBIE CIOŁKU
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cieciu po czym poznajesz samo reklame .Bo ja pracuje w żywności i o mechanice nie mam większego pojęcia .A ty czytam chyba jesteś jasnowidzem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 35
BUDA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 35
Ja kupuję częsci sam, a naprawiam u Freda (dawniej Matbis). Jestem zadowolony, ceny przystępne i nikt na mnie nigdy tam nie warczał. Jak ktoś wchodzi naburmuszony to może i oni nie mili, mnie się to nie zdarzyło. Reklamację przyjmują, no chyba że wina części. Jak trzeba to i do domu podwiozą, więc nie narzekam, a ceny całkiem przyzwoite.
popieram tę opinię 50 nie zgadzam się z tą opinią 6
To prawda-u Freda jest o niebo lepiej, niż u Kleiny. Terminy mniej odległe, ceny normalne i obsługa miła, nie to co u Kleiny.
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do " Łylbert "
BUDA (niem. Ofen, chorw. Budim, słow. Budín, serb. Budim / , tur. Budin) zachodnia, w znacznej części zalesiona i górzysta, część Budapesztu, stanowiąca około 1/3 terytorium całego miasta. Buda znajduje się na prawym brzegu Dunaju, który wyznacza granicę między nią a Pesztem
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 1
Boże, co za burak z tego Klejny! Sytuacja mnie zmusiła do skorzystania z jego "usług'. Nie będę się tutaj rozpisywał. Jednak mogłem wcześniej wejść na to forum i miałbym już pogląd na temat tego warsztatu. Teraz już wiem, że żeby nie psuć sobie nerwów i nie zbankrutować, to należy odstawić auto np do Freed-a, o którym tu mowa. Żal :(
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłem u Marcina Kleiny dwa razy. Za pierwszym skefił totalnie, kupił zły docisk sprzęgła, założył, po czym nie można było go zwrócić w sklepie, bo używany (parę stówek w błoto). Drugi raz wymoeniałem opony. Zdjęli koła, i nagle zabrakło prądu. Czekałem z godzinę, mówię wreszcie, żeby założyli z powrotem. Założyli, ale bezczelnie zażądał 25 złotych, jakby to była moja wina, że nie ma generatora. Widać, że gość pazerny i liczy się kasa, a nie uczciwość.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do Freda warto pojechać z drobną naprawą, załatwia od ręki. Z czymś poważniejszym lepiej gdzie indziej, jak się trafi na jakiegoś młokosa rok po zawodówce to może być problem. W Bojanie polecam Okarmusa, mieszka koło dawnego "Krómu". Nie ma reklamy, bo nie potrzebuje. Z synem Bartkiem nie ma problemu którgoby nie rozwiązali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 34

Inne tematy z forum Bojano

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

do góry