Widok
Taaa, jak SERWISUJESZ 3 auta, to może i coś dostaniesz, jednak jak jedno, to jesteś traktowany "trochę" inaczej ;) Czekasz na termin, potem jak masz problem, bo zamontuje stolec i musisz reklamować, to na fakturze za części jest ciut mniej niż ty zapłaciłeś za te cześć. Jeśli chodzi o zarabianie na robociźnie, nie mam nic naprzeciw temu. jednak jeśli oszukuje się na należności za części-to już wstyd dla mechanika. Jak coś spartoli, to zawsze zwala na inny warsztat. A to zawsze wyjdzie na jaw, nawet, jak usilnie zataja kwoty za faktury zakupu części.
vreal nie bądź taki do przodu. Serwisujesz tam 4 auta to na pewno masz ramki do rejestracji i piszę się kleina a nie klejna. Przepisać nie potraficie? A co do KLEINY chyba zaczął przeginać z cenami. Coraz więcej ludzi w bojanie o tym mówi. Fakturę dostanie każdy na części a na robociznę tylko trzeba doliczyć 23%. Sam brałem.
Nie ładnie tak reklamować samego siebie :(
Jeszcze na dodatek podszywać się pod inny warsztat - Pana Parchma (rodzinna firma, 2 synów i żona koordynatorka).
Ten numer już znam i miałem nieprzyjemność korzystać z "usług" to numer do warsztatu po przeciwnej stronie drogi, jadąc w stronę Wiczlina. Nie polecam!
Jeszcze na dodatek podszywać się pod inny warsztat - Pana Parchma (rodzinna firma, 2 synów i żona koordynatorka).
Ten numer już znam i miałem nieprzyjemność korzystać z "usług" to numer do warsztatu po przeciwnej stronie drogi, jadąc w stronę Wiczlina. Nie polecam!
Ten na Majora, to jakaś porażka mechanika ;)
U Kleiny okroją cię za części, faktury za zamontowane w twoim aucie nigdy nie zobaczysz - odpowiedź nasuwa się sama. Właściciel bardzo arogancki,nieznośna atmosfera (współczuję pracownikom), a babeczka totalna wypacykowana..nie wiem co tam robi? Nie ma gdzie w tym Bojanie naprawić auta.
U Kleiny okroją cię za części, faktury za zamontowane w twoim aucie nigdy nie zobaczysz - odpowiedź nasuwa się sama. Właściciel bardzo arogancki,nieznośna atmosfera (współczuję pracownikom), a babeczka totalna wypacykowana..nie wiem co tam robi? Nie ma gdzie w tym Bojanie naprawić auta.