Widok

warzywniak

Ucieszyłam się że w Bojanie będzie warzywniak z prawdziwego zdarzenia ale z tymi cenami i asortymentem to długo nie pociągnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Co za bzdury gadasz, ma dużo taniej i świeższy niż w pozostałych sklepach, jestem zadowolona .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Tak się składa szczęśliwie, za w dniu dzisiejszym pierwszy raz zrobiłem zakupy. Bardzo dobry towar w bardzo atrakcyjnych cenach, tym sposobem zostałem stałym klientem. Musze podkreślić bardzo mila obsługa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
A gdzie ten warzywniak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koło sklepu komputerowego a pomiedzy nauka angielskiego na ul.Wybickiego!!! Złóty budynek przy głownej drodze,pomiedzy ilona a groszkiem, jak dla mnie ceny nizsze niz w sklepach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Warzywniak jest super!!! dobry, świeży towar,bardzo miła obsługa!!! Polecam !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
To zależy co uważasz za miłą obsługę. Osobiście zgadzam się z pierwszą wypowiedzią. Za kawę 250 g. dałam 12 zł a u Iwony było 500g. za 17 zł. Towar jest rzeczywiście świeży ale drogi. I wybór tez nie jest za duży. Jak na warzywniak. Swoją drogą najtańsze mandarynki kupiłam w Koleczkowie koło poczty. Orzechy tez mają tańsze i smaczne
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem stałym klientem i jestem zadowolona są niskie ceny i obsługa bardzo miła i towar zawsze świeży .POLECAM!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
chyba sama siebie reklamujesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem klientką od początku kiedy warzywniak się otworzył. Ceny są niższe niż w pozostałych sklepach, ostatnio kupiłam cukinię za 8,60 a w innym sklepie była po 13,60. Banany jeżeli mają małe kropki są już przeceniane, w innych sklepach sprzedawane w normalnych cenach. Jestem zadowolona i napewno będę tam kupować. Zawsze znajdą się mniej życzliwi i bardziej złośliwi, którzy będą krytykować, ale w tym przypadku ceny są naprawdę atrakcyjne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

do góry