Widok
rowerek dla dwu- trzyletniego dziecka
rowerek dla dwu- trzyletniego dziecka
żółty,trzykołowy,z rączką do prowadzenia,stan dobry-
jest na pewno do odświeżenia
mile widziane coś słodkiego dla synka ale to nie jest warunek
nie odp na sms i maile
Zobacz ogłoszenie »
żółty,trzykołowy,z rączką do prowadzenia,stan dobry-
jest na pewno do odświeżenia
mile widziane coś słodkiego dla synka ale to nie jest warunek
nie odp na sms i maile
Zobacz ogłoszenie »
popieram!!!!
kazdy dodaje tu swoje 3 grosze zupełnie bez sensu.to nie jest czat czy forum dyskusyjne.ludzie opanujcie się!a tu nie pasuje,że kanapa ma dziurę,a tu,że za daleko,a tu,że pani na maile nie odp i nie było jej o 10 czy 12 bo umawiała się po 13!!!jakaś pomyłka.stare meble nadają się na działkę czy do spalenia np a wy wrzucając tu takie teksty i obsmarowując innych doprowadzicie do tego,ze nikt nikomu nie pomoże.nie raz korzystałam z pomocy osób z portalu,nie raz też sama jej udzielałam,ale widać,że ludzie robią się coraz gorsi.byle dopiec,byle obsmarować,byle dbać o własną dupę!!!paranoja.
Do emerytki
Od jakiegoś czasu siedzę w domu z nogą w gipsie i mam dużo wolnego czasu, więc śledzę różne netowe dyskusje, Pani wypowiedzi są przesączone jadem i goryczą, pełne nienawistnych słów i Pani osobistych wynurzeń, które tylko ludziom robią przykrość. Jeśli jest Pani leciwa, to pewnie niedługo opatrzność się o Panią upomni i wystawi rachunek. Może warto mniej jadu sączyć i żółci na innych wylewać. Może lepiej sobie zrobić rachunek sumienia z tych wszystkich lat niż innych rozliczać.