Widok

rowerek... ;]

witam all :) wiem, ze pewnie bylo duzo takich tematow i pewnie nudno sie je wam czyta:)), ale do rzeczy :) chcialbym kupic sobie rowerek author opus hmmm jak dla mnie naprawde spoko maszynka z reszta trudno o ccos lepszego za ta cene, ale tak sobie o nim czytalem i rozni ludzie roznie mowia jednym sie korba nie podba, drugim piasty, trzecim obrecze :), a jeszcze inni uwazaja, ze rst gila tl suxxx hmmm a co wy mi o nim powiecie ? rower warty grzechu ? ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na stronie www.velo.com.pl jest bardzo malo info na temat specyfikacji tego bika... ale na pierwszy rzut oka wyglada mi gdzies o 150pln za drogo:)
heh ja mam katalog, gdzie sa opisane jego wszystkie czesci i na pewno nie jest 150 za drogo... zobacz jak to wyglada u konkurencji...
witka,
w lutym kupilem dla znajomego nowego bika na pelnym deore z amorkiem SR cos tam... za jakies 1600pln... to bylo tanio.
no wiesz , ale jakie tam byly obrecze ?? korba ? srodek suportu ? glupie opony nawet ? stery ??piasty ?? to wszystko kosztuje !!
Czesc, no cena standardowa za ta jakosc. Co sie widelca tyczy, to racja, Gila nie nalezy do najfajniejszych. Sam mam taki, dostal luzu, ktory latwo skasowac, ale niestety na krotko . Pocieszam sie jednak, ze z drozszymi amorkami sa podobne klopoty (zobacz opinie na www.bikeboard.wyd.pl). Wizualnie nie odpowiadaja mi te wszystkie blyszczace rurki, ale to przecie tylko rzecz gustu. Cala reszta dziala, a jak nie, to sie z czasem wymieni:)

Pozdrowienia

Marccc

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (20 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

do góry