Widok
odkąd pieprzeni kosmici porwali elvisa i zaczęli robić znaki w zbożu , wciąż to samo . utajnione znaleziska w węglu , złoża ropy nafotwej skażone radioaktywnym kwasem z kapusty , alkoholizm na alasce i wreszcie trójśladowe rowery - wszystko to świaczy o przygotowywaniu inwazji na ziemię . ekologia i te tam inne pierdu-pierdu to mały pikuś w porównaniu z plagą lanych kauczowych opon i nieotwieralnych puszek z makrelą w oleju . dlatego powiadam : strzeżcie się i miejcie się na baczności ! przyglądajcie się swoim rowerom . każdy z nich znienacka może się przekształcić w kosmitę i ukraść wam duszę , kiedy śpicie ! czuwajcie , bracia i siostry ! czuwajcie !
ależ się wyraża . . . ho ho . . .
mylny błąd to taki , który gdy wprowadzony weń zorientowawszy się o jego błędności myli się co do orientacji tego zorientowania , znaczy się że dalej jest w błędzie , ale o tym nie wie , bo myśli , że już z błędu wyszedł . kurestwo jak opozycja i koalicja razem wzięte .
mylny błąd to taki , który gdy wprowadzony weń zorientowawszy się o jego błędności myli się co do orientacji tego zorientowania , znaczy się że dalej jest w błędzie , ale o tym nie wie , bo myśli , że już z błędu wyszedł . kurestwo jak opozycja i koalicja razem wzięte .
Szak napisał(a):
> wlasnie....te przepisy sa do bani...Mi kazali zdjąć różowe
> wstążki z kierownicy :(
> wlasnie....te przepisy sa do bani...Mi kazali zdjąć różowe
> wstążki z kierownicy :(
Różowe !- mało powiedziane ! - przecież one mienią się wszelkimi
kolorami tęczy, niczym szata Sarumana !
(jeszcze 20 lat tmu sprzedałabym za nie duszę..:)
A co tam, może jeszcze na starość sobie fundnę.
Raz się żyje.
Szak napisał(a):
> czy wiesz gdzie takie kupic? w kwiatki może być...:D
Jak chcesz kupić, myślę, że co bardziej warygodne firmy powinny tym dysponować.
Np. "wstążki w kwiatki" firmy Cannondale lub "w żuczki" np. Colnago.
A jak 'złupić' to widziałam jedną dziewczynkę na stadionie UG przy Bażyńskiego. Często jeździ.
Oczów nie mogłam oderwać, tak błyszczały..:D
> czy wiesz gdzie takie kupic? w kwiatki może być...:D
Jak chcesz kupić, myślę, że co bardziej warygodne firmy powinny tym dysponować.
Np. "wstążki w kwiatki" firmy Cannondale lub "w żuczki" np. Colnago.
A jak 'złupić' to widziałam jedną dziewczynkę na stadionie UG przy Bażyńskiego. Często jeździ.
Oczów nie mogłam oderwać, tak błyszczały..:D