Widok

wesele Villa Antonina Sopot - bajkowe miejsce

Trzy tygodnie temu byłam na weselu w tym małym hotelu (o którego istnieniu nie miałam pojęcia) i muszę napisać JAKIE UROCZE to miejsce!
Z zewnątrz wygląda całkiem niepozornie, ale wnętrze mnie zachwyciło! Jest tak klimatyczne i oryginalne! Nie sądziłam, że w Trójmieście można znaleźć takie miejsce. Zresztą wszystko tam zrobiło na mnie wrażenie! Piękne kwiaty, potrawy pięknie podane i pyszne! Szczególnie łosoś (chyba pieczony), najlepszy jakiego jadłam! I kaczka, którą sama często próbuję upiec z różnym skutkiem, tutaj była perfekcyjna. Byliśmy naprawdę pozytywnie zaskoczeni. Aż żałowałam, że moje wesele już się odbyło kilka ładnych lat temu, bo na pewno zrobiłabym je w tym bajkowym miejscu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sylwio ja zgadzam sie z Toba to naprawdę jest bajkowe miejsce, poprostu wkracz sie w czas życia Antoniny. Co dotyczy jedzenia to jest pyszne mało tego duże porcje i myślę że urządzę tam wesele mojej córki która jest wybredna (niestety) ale to miejsce jej sie bardzo bardzo podoba. Jest pod wrażeniem. Można tylko pogratulowć organizatorom Villi Antonina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry