Widok
wesele hotel Gniecki
Jak w temacie, w hotelu Gnieckim zorganizowaliśmy 11.08 br. wesele. Polecam ten hotel osobom, które chcą zorganizować wesele w granicach 80-100 osób. Parkiet do tańca na pierwszy rzut oka nie jest największy jednakże gdy przyszło do zabawy okazał się jak na gabaryty sali bardzo pojemny. Manager hotelu zaproponował nam zakup wódki przez zaopatrzeniowca w leżącym nieopodal Makro po cenach makrowych z dostawą gratis - ale już wcześniej kupiliśmy tak ,że nie mogliśmy skorzystać... na szczególną uwagę zasługuje praca szefa kuchni... jedzenie było naprawdę super... każda potrawa była wyśmienita tyle tylko ,ze żołądek za mały... to co wyróżnia ten hotel to na pewno wyśmienite jedzenie... teściowa z żoną chciały koniecznie mieć na weselu Stół Wiejski... ja byłem przeciwko z racji tego ,że wydawało mi się iż wystarczająco dużo było na stołach a dodatkowe jedzenie mogłoby się poprostu zmarnować... jednakże myliłem się... goście nie mogli oderwać się od stołu wiejskiego... więc był to dobry wybór... mieliśmy rodzinę z zagranicy tak ,że cała oprawa w tym wjazd szefa kuchni o 23:00 z płonącymi szynkami zrobiła na nich świetne wrażenie... impreza trwała do 5tej tak ,że zabawa była super...;)
Moja ocena
Hotel Gniecki
kategoria: Hotele
obsługa: 6
wygląd i czystość: 6
dodatkowe usługi: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6