Widok

wesele w rezydencji Bardo

Nikomu nie polecam organizacji wesela w Bardo . Bardzo drogo , a cena nie odzwierciedla potraw. Duże pieniądze, a jedzenia bardzo mało. Właściwie to nie było co jeść. Na obiad to się załapała połowa gości. Pan Tomasz organizator twierdził, że jedzenia będzie wystarczająco , płaciliśmy 198 zł od osoby. Do dyspozycji gości była tylko kawa i herbata w termosach. Było nam wstyd przed zaproszonymi gośćmi.
pażdziernik 2009r.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
OGŁOSZENIE O LICYTACJI NIERUCHOMOŚCI

Komornik Sądowy przy Sądzie Rejonowym w Wejherowie Edmund Fundalewski (tel. 672-22-53)
ogłasza, że dnia 16-02-2011 r. o godz. 9.30 w I Wydziale Cywilnym Sądu Rejonowego w Wejherowie mającego siedzibę w Pucku, ul. 1 Maja 15, w sali nr 15,
odbędzie się pierwsza licytacja nieruchomości
zabudowanej oznaczonej jako Rezydencja "Bardo" wraz z wyposażeniem zajętym protokołem zajęcia z dnia 17.11.2009 r.
należącej do dłużnika: Barbara Dornowska
położonej: ul.Pod Lasem 1, Koleczkowo,
dla której Wydział Ksiąg Wieczystych Przy Sądzie Rej. w Wejherowie
prowadzi księgę wieczystą o numerze KW 59864/9 oraz KW 60460/7.
Suma oszacowania wynosi 13 170 173,00 zł, zaś cena wywołania jest równa 3/4 sumy
oszacowania i wynosi 9 877 629,75 zł
Licytant przystępujący do przetargu zobowiązany jest złożyć rękojmię w wysokości 1/10
sumy oszacowania, tj. 1 317 017,30 zł w gotówce

Nabywca nieruchomości jest zobowiązany do uiszczenia podatku VAT.

Zgodnie z przepisem art.976 § 1 kpc w przetargu nie mogą uczestniczyć osoby, które mogą nabyć nieruchomość tylko za zezwoleniem organu państwowego, a zezwolenia tego nie przedstawił oraz inne osoby wymienione w tym artykule.

Komornik Sądowy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam też wczoraj powiedział, że sam w sumie nic nie wie, nikt z szefostwa nie odbiera od niego telefonu i on już nie chce nikogo zwodzić
Nam Kamiński sam powiedział, abyśmy już nie liczyli na Bardo i jak mamy możliwość to aby szukać nowego miejsca. On sam już nie wierzy właścicielom bo go też ciągle zwodzą i zwodzą i on już sam nie wie co myśleć i czy wesela się odbędą czy nie. My zrezygnowaliśmy. Mam dość niepewności. Kamiński odbiera telefon jak sobie chce, nie oddzwania i sam nie informuje. A właściciele wogóle nie odbierają. Żenada :(
Nie będę mówił ile razy to słyszałem. Ja już pojąłem decyzję - wesela w Bardo nie mam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
PONOĆ PANI DORNOWSKA JEST W TRAKCIE KOMPLETOWANIA NOWEJ ZAŁOGI. MY TEŻ MAMY TAM WESELE W SIERPNIU, A KAMIŃSKI MÓWI, ZA MAMY SIE NIE MARTWIĆ.
Mam z nimi podpisana umowę na organizacje wesela w sierpniu br. Nie mogę się skontaktować z P. Kaminskim. W połowie marca mieli ponownie otworzyc Bardo - ma ktoś jakieś aktualne informacje co tam się dzieje?
chyba po to zeby od wiekszej ilosci osob wyciagnac kase bezpowrotnie i przyprawic o siwizne na glowie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A wie ktoś coś o planowanym re-otwarciu 16 marca ?
byłam tam kilka dni temu bo tez zastanawialiśmy nad organizacja tam wesela i jest zamkniete... telefon nie działa...
Niestety licytacja nie jest odwołana. A co będzie ... Jedna wielka niewiadoma :(
Rozmawiałam dziś z właścicielem - Panem Wojtkiem Dornowskim i zapewniał mnie, że zawiązuje sie spółka, która ruszy i do Zadnej licytacji nie dojdzie!
też jestem zainteresowana tą informację.... Mamy wesele w maju, ale Pan Kamiński- menager, cały czas zapewnia, że nie będzie problemów...
a skad takei informacje? jedni mowia ze licytacja, inni ze inwestor..
Witam,

my mamy termin po Was, ale zaczeliśmy rozglądać sie za innym miejscem, poniewaz tyle co otrzymalismy informacji na temat Bardo, to nie chcemy ryzykować. Wiem że każdy zrobi jak uwaza, ale dla Nas ryzyko troche za duze zwlaszcza ze od stycznia 2011 Bardo ma isc na licytacje. Nas to przerazilo zwlaszcza ze termin tuz tuz :(, a miejsce takie piękne. Pozdrawiam
Pozatym w tym roku też BARDO działało tylko w dni imprez, a w inne dni nie funkcjonowała ani restauracja ani hotel. Wszystkie imprezy w 2010 odbyły się bez problemów.

image
My też mamy zarezerwowany tam termin i wpłaconą zaliczkę. Bardo miało problemy, ale wiemy, że wiele jest rezerwacji na 2011 i dlatego nie obawiamy się niczego. Nasz termin to 6.08.2011. Pozdr :)
Zastanawiamy się nad organizacją wesela w bardo w 2011roku.
Po rozmowach z P.Kamińskim mamy wstępnie zarezerwowany termin.
Ośrodek prześliczny i Pan Kamińśki tez zrobił dobre wrażenie.
Czy macie jakieś świeże opinie? Czy ktoś był niedawno tam na weselu?
Proszę o informacje, bo jesteśmy już umówieni na podpisanie umowy.
Macie jakieś wskazówki.

1999

etJNLe buybamiwkymz, wlhnxzocfilx, ubpqzarelkwm, http://vbvllgjvmqgt.com/

1999

etJNLe buybamiwkymz, wlhnxzocfilx, ubpqzarelkwm, http://vbvllgjvmqgt.com/
do góry