Widok

wesele w rezydencji Bardo

Nikomu nie polecam organizacji wesela w Bardo . Bardzo drogo , a cena nie odzwierciedla potraw. Duże pieniądze, a jedzenia bardzo mało. Właściwie to nie było co jeść. Na obiad to się załapała połowa gości. Pan Tomasz organizator twierdził, że jedzenia będzie wystarczająco , płaciliśmy 198 zł od osoby. Do dyspozycji gości była tylko kawa i herbata w termosach. Było nam wstyd przed zaproszonymi gośćmi.
pażdziernik 2009r.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
co za reklama,,,, lepiej podpisz sie wprost - pozdrawiam bankrut dyrektor
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dekoracja z Bardo - naga prawda
Chciałam na swoim weselu mieć dekorację zrobioną przez Bardo. Jak dobrze pamiętam, robi ją p. Anna. Po rozmowach stwierdziłam, że nie są konkurencyjni z firmami zewnętrznymi, wręcz przeciwnie. A osoba, która się tym zajmuje nie powinna zmuszać i straszyć Młodych, żeby im zapłacić, gdyż jeśli nie weźmie się od nich to koszta będą większe, ponieważ swojej dekoracji podwieszanej pod sufitem nie zdejmują. A na marginesie to przydałoby się ją wyprać! I dlaczego na kwicie zapłaty wystawiana jest inna kwota (niższa), od tej, która jest płacona? W końcu skorzystałam z firmy zewnętrznej, która zadowoliła mnie cenowo i jakościowo.
Do pani Anny: Trochę więcej pokory wobec nas, klientów, bo szefostwo straci swoją renomę i dobrą opinię! Pozdrawiają Weselnicy
Miałam okazje bawic sie w lipcu tego roku na własnym weselu w Bardo. Impreza na wysokim poziomie,jedzenie przepyszne,obsługa profesjonalna. Kierownik Pan Tomasz Kaminski miał wszystko pod kontrolą-bardzo nam zalezało zeby on byl na naszym weselu, a nie drugi kierownik.

Kelnerzy jak i kelnerki byli bardzo estetycznie ubrani-mieli czarne eleganckie spodnie,białe koszulowe bluzki i do tego czarne kamizelki. Byliśmy pod wrażeniem,mimo upałow w tych strojach byli do samego konca. Obiad zostal szybko podany i podczas naszego pierwszego tanca bylo wszystko posprzatane i na stoly zostaly wniesione zakąski. Talerze byly wymieniane bardzo czesto, sokow nie brakowalo.

Tort zostal wprowadzony na wozku przez kelnerow,kazdy z nich zdjol kamizelke i mial na sobie biale rekawiczki co pokazalo ich estetyke

Szynka rowniez zostala wprowadzona na wozku i palily sie race. P.Ela ktora obslugiwala stol prezydialny,rozprawila sie z szynka w mig oczywiscie za pomoca kelnerow. Pod nadzorem P.Tomasza Kaminskiego P.Ela wcielila sie w role kucharza(ktory nie mogl przybyc z powodow rodzinnych(oczywiscie zostalismy o tym poinformowani wczesniej))malo tego P.Ela byla na naszym weselu krawcową-w momencie kiedy porwała mi sie suknia ,szybko i skutecznie zadzialala.

Wesele było super!!Polecam!! Nie wierzcie w negatywne komentarze,jest to napewno konkurencja lub osoby ktore juz tam nie pracuje. Najlepiej zeby sie dowiedziec calej prawdy w taki sam sposob jak ja sie dowiedzialam tzn. dowiedzialam sie w niedziele od osob ktore mialy w sobote wesele jak jest naprawde.!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahaha konkurencja co za zenada nikt nawet nie chce byc porownywany z bardo , tak zrob tam wesele i sie przekonaj , pozdrawiam
taaa, nie bylo co jesc;] beka ,po co ludzie takie rzeczy wypisuja

1999

etJNLe buybamiwkymz, wlhnxzocfilx, ubpqzarelkwm, http://vbvllgjvmqgt.com/

1999

1999

Zastanawiamy się nad organizacją wesela w bardo w 2011roku.
Po rozmowach z P.Kamińskim mamy wstępnie zarezerwowany termin.
Ośrodek prześliczny i Pan Kamińśki tez zrobił dobre wrażenie.
Czy macie jakieś świeże opinie? Czy ktoś był niedawno tam na weselu?
Proszę o informacje, bo jesteśmy już umówieni na podpisanie umowy.
Macie jakieś wskazówki.
My też mamy zarezerwowany tam termin i wpłaconą zaliczkę. Bardo miało problemy, ale wiemy, że wiele jest rezerwacji na 2011 i dlatego nie obawiamy się niczego. Nasz termin to 6.08.2011. Pozdr :)
Pozatym w tym roku też BARDO działało tylko w dni imprez, a w inne dni nie funkcjonowała ani restauracja ani hotel. Wszystkie imprezy w 2010 odbyły się bez problemów.

image
Witam,

my mamy termin po Was, ale zaczeliśmy rozglądać sie za innym miejscem, poniewaz tyle co otrzymalismy informacji na temat Bardo, to nie chcemy ryzykować. Wiem że każdy zrobi jak uwaza, ale dla Nas ryzyko troche za duze zwlaszcza ze od stycznia 2011 Bardo ma isc na licytacje. Nas to przerazilo zwlaszcza ze termin tuz tuz :(, a miejsce takie piękne. Pozdrawiam
a skad takei informacje? jedni mowia ze licytacja, inni ze inwestor..
też jestem zainteresowana tą informację.... Mamy wesele w maju, ale Pan Kamiński- menager, cały czas zapewnia, że nie będzie problemów...
Rozmawiałam dziś z właścicielem - Panem Wojtkiem Dornowskim i zapewniał mnie, że zawiązuje sie spółka, która ruszy i do Zadnej licytacji nie dojdzie!
Niestety licytacja nie jest odwołana. A co będzie ... Jedna wielka niewiadoma :(
byłam tam kilka dni temu bo tez zastanawialiśmy nad organizacja tam wesela i jest zamkniete... telefon nie działa...
A wie ktoś coś o planowanym re-otwarciu 16 marca ?
chyba po to zeby od wiekszej ilosci osob wyciagnac kase bezpowrotnie i przyprawic o siwizne na glowie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry