Uczęszczam do salonu i korzystam z usług parę lat i jestem zadowolona:)jakoś włosów mi nie spalili i wciąż je mam na głowie,a już różne kolory przerabiałam!!!Poleciłam salon koleżankom z pracy i też nie narzekają..więc nie przesadzajcie z tymi opiniami!!!!Preparaty i koloryzacja twożą z włosów piękny wygląd ..Nie wygląda sie jak za króla Świeczka:)Dziewczyny twożą zgrany zespół,szczególnie na zmianie młodziutkich Pań,które sa bardzo wesołe i potrafia dostarczyć super atmosfere,aż się czasem wychodzić nie chce:)Grunt to profesjonalne podejście ,które dziewczyny mają.Druga zmiana Pań,to z nią różnie bywa heheh niektóre panie to chyba powinny prawą nogą wstawać bo czasem się wydaje że to non stop lewa noga wyprowadza ich z łóżka:)Mówcie co chcecie Salon jest super,po remoncie:)Tylko szefostwo mogło by dopieścić tę mniejszą część Salonu(bo cos chyba o niej zapomnieli)...Ogólnie oceniam Profesionalizm i stawiam na atmosfere,która tam panuje:)SUPER SUPER:)Więc nie nażekajcie że wam sie coś nie podoba!!!przecież nie kazdemu sie dogodzi:):):)pozdrawiam:):)