Widok

weterynarz na grabówku

Witam!
kupuję psa i szukam weterynarza.
Mieszkam na grabówku i koło mnie na morskiej -(koło lidla , w kolorowych blokach) jest jeden.
Czy znacie go? Co o nim (o niej) myślicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie polecam, mojej poprzednie zwierzęta i moich znajomych jakoś dobrych doświadczeń nie mieli.

lepiej wybrać sie na ul warszawską tez nie masz daleko a jest sprawdzony ,sama mam psiaka i juz parę razy mi go tam wyleczono. weter.znajduje sie zaraz obok pizzerii Lasezia

zapraszam na profesjonalne paznokcie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vcrisvet odradzam tam mi dobili mojego psa. Leczyli go sterydami na chorobe której juz dawno nie mial tylko kase sciagali
Byłem z dwiema świnkami morskimi do kastracji. Przeżyły, więc chyba ok :) Jutro wybieram się z kotką na szczepienia.
Ja z moim pierwszym psem miałam przykre doświadczenia u tego weterynarza, teraz mam już 3 ale korzystam z usług dr Kończaka w Rumii, ale może przez te lata nauczyli sie, nabrali profesjonalizmu tudzież ekipa się zmieniła - na pewno nie będę sprawdzać pomimo, że mam tam rzut beretem...

ta Pani to nawiedzony konował,jest mało kompetentna ja niepolecam
Polecam klinikę na Chełmińskiej boczna od Kartuskiej.
Całodobowa klinika, profesjonalna obsługa przyjazna zwierzakom,
z odpowiednim sprzętem i laboratorium na miejscu, a dr Bandura to naprawdę weterynarz z powołania, 13 lat korzystałam z jego usług,
uratował życie mojej suni.

http://www.lecznicachylonia.pl/kontakt.html
Hej też się tam wybieram masz może numer do tej przychodni ?

Inne tematy z forum Inne

Moje doświadczenie z łatwymi pieniędzmi: lekcje, które wyniosłam (3 odpowiedzi)

Moja znajomość z łatwymi pieniędzmi zaczęła się, gdy po raz pierwszy natknąłem się na różne...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

CDN Hosting (5 odpowiedzi)

Czy ktoś z was korzystał z tego rodzaju hostingu? Jakie są główne korzyści płynące z użycia CDN...

do góry