Widok

wibrator

Pytanie do kobiet w szczegolnosci.Czy wibrator moze byc uzupelnieniem aktu seksualnego?Czy to takie wstydliwe zeby o tym pisac?To rowniez podniecajace jak film klasy X ktory czesto jest w uzyciu w zyciu erotycznym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja planuje jakis zakup, ale nie wiem na co sie zdecydowac ;d co polecasz do zabawy dla dwojga?
wszystko zalezy od tego co lubicie ;) zabawek jest cala masa, pierscienie wibracyjne, wibratory, dilda :) to juz sami musicie wybrac co wam spasuje :) na superlove.pl masz tego sporo

A Ty w końcu jesteś loginka,mixa czy rejczel...??? Sama sobie pytania zadajesz i sama odpowiadasz??

no jasne ze moze byc zalezy co lubicie :D moj partner lubi dodatki zabawek w łóżku :D i mamy 21 wiek nie ma w tym nic wstydliwego :P powiem ci wiecej ja dorabiam kase na portalu dla doroslych i maz o tyk wie, to tez go podnieca :D strona nazywa sie Adoreo.com mozna fajną kase wyciagnac samym pisaniem i zdjeciami

Witam, widzę, że pytanie jest dla dziewczyn. Mogę jednak powiedzieć, że moja żona i ja również próbowaliśmy używać wibratora, oboje byliśmy zadowoleni.
do góry