Widok

wieczór w Bojanie

Litości!! Godz. 21, ciepło - 24 st. C. a wokół smród gnojowicy, nie do wytrzymania. Czy w głowie wszystko w porządku, czy to zwykły tępak.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21

to jest wioska, taki mamy klimat
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wracaj do miasta. Nawet nie zatęsknię za Tobą.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

no chyba sam wyszedłeś na tępaka, kiedy rolnik ma wylewać na pole naturalny nawóz, zimą. Zamień się rolą i zimą otwieraj okno
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Koby... sam jestem w Bojanie nowo osiedlony, jednakże miałem świadomość stawiając tutaj dom, że mogą zdarzać się takie zapachy.
Nie rób z wiochy miasta.

Proponuję trochę wyrozumiałości i lepszego podejścia do tutejszych. W końcu to my jesteśmy tu nowo osiedleni. Poza tym dzięki temu Panu co podlewa obornikiem, Ty możesz rano iść po świeży chlebek:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

świeży srebek raczej przygłupie... poczytaj o nawożeniu, sam jestem rolnikiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ja wolę woń obornika niż miejski smog. Mieszkasz na wsi więc trzeba było się z tym liczyć.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Specjalista od nawożenia, ciekawe przyglupek czy rolnik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nierozumiem problemu . Zamieszkałas na wsi widziałaś okolice wiadomo że są tu jeszcze rolnicy którzy uprawiają ziemię. Tak dla twojej świadomości rolnicy po naworzeniu ziemi obornikiem mają czas 24 godz żeby to zaorac . Więc przez 24 godziny może ci odpowiednio capic! Te swoje skargi i zażalenie zostaw dla siebie. Rolnicy też mają swoje prawa a jak ci nie pasuje to nikt tu cię nie trzyma siła drogą wolna . ..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

jaki ci nie odpowiada to woń do Gdyni i okolic. Bojano to jest wieś a na wsi tak bywa że czuć obornik.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

dobre sobie na wsi pani gnojowica śmierdzi! Szok normalnie! Któż by się spodziewał po wsi że może gnojem zajechać buhahaha.boze kobieto idź tam skąd przytyłaś i zrob nam lżej . Wstyd że na forum rozpisuje się takie rzeczy! Nie odpowiada wróć do miasta i nie rób z siebie posmiewiska
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Łał. Gra słów zamierzona? I dlaczego akurat do Gdyni (pytam z ciekawości)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo najbliżej ale jak dla ciebie moze być Warszawa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Eee tam, do Gdańska prawie tak samo blisko. Dla mnie wszystko jedno, ja ze wsi jestem, ale ta lawina agresji trochę mnie rozbawiła. Miłej niedzieli!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio czytałem o sytuacji gdzie ludzie pozwali rolnika o to że hałasuje podczas żniw!!!! To ten sam motyw co kupić działkę w Łężycach i płakać, że śmierdzi... Ile tym obornikiem śmierdzi? max kilka dni w roku. Już nie róbcie takiej afery.
To jest jakaś paranoja. Skąd Ci ludzie się biorą...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodziło wyłącznie o czas i porę. Wyjątkowo ciepły i bezwietrzny wieczór, a tu smród nie do wytrzymania.To nie ma nic wspólnego z szacunkiem dla rolników. Jak pracują i nie oglądają się aż państwo , czyli my im damy. Więcej refleksji .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

No ale co... Miał poczekać aż będzie chłodniej?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeczytaj swój pierwszy tekst a wyraz tepak mamy traktować jako wyraz szacunku No to koba tepaku szacun
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt na czas i porę patrzeć nie będzie.bede wywozic obornik kiedy chce a tobie koba jak coś nie odpowiada to przeprowadz się do miasta. To jest wieś trzeba było się zastanowić nim tu się przeprowadziłas. Więc zal Się ile chcesz tego nie zmienisz. Koniec tematu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (22 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

do góry