Widok
wiedzialem...
... ze znajdzie sie kilku "krytykow" organizacji, przebiegu tras, swiadczen etc :) ale nie moglismy ustawic poprzeczki na maxa:) czyli zeby wszystkim wszystko sie podobalo :)
W kazdym badz razie drazek ustawilismy wysoko i ponizej jego poziomu nie zamierzamy schodzic w przyszlosci :)
pozdrowionka dla wszystkich ktorzy zaufali nam i ktorzy wierzyli w poziom organizacyjny imprezy. Wszystkich innych, ktorzy z roznych powodow nie zdecydowali sie na start w Elblagu zapraszam w pazdzierniku do Zblewa :)
W kazdym badz razie drazek ustawilismy wysoko i ponizej jego poziomu nie zamierzamy schodzic w przyszlosci :)
pozdrowionka dla wszystkich ktorzy zaufali nam i ktorzy wierzyli w poziom organizacyjny imprezy. Wszystkich innych, ktorzy z roznych powodow nie zdecydowali sie na start w Elblagu zapraszam w pazdzierniku do Zblewa :)
Spoko Wojtku!!! Odczekam kilka dni jak trochę ucichnie na stronie i napiszę coś niecoś na temat H-25. Nie przejmuj się tymi głosami krytycznymi. Nie macie się, czego wstydzić. Impreza była udana, natomiast wszelkie uwagi konstruktywne należy przyjąć na spokojnie, przeanalizować i wybrać do realizacji te najlepsze tak, aby H-26 był jeszcze lepszy.
Jak tam kolanko? Na Twoim miejscu wybrałbym sie jednak do dobrego lekarza sportowego. Ja dziś czuję się wspaniale. Zrzuciłem w Elblągu co najmniej 2 kg (czyli planowo). Teraz zamierzam się szarpnąć na porządne dwuogniskowe okulary. Jak w domu obejrzałem mapę w okularach do czytania, wybaczyć sobie nie mogę, że nie chciało mi się sięgnąć po nie nocą do plecaka. Ale cóż, gapowe się płaci. Pozdrawiam.
Hej Wojtek
Po pierwsze dzięki za super imprezkę. Niestety zamiast założonych 10-11 punktów było tylko 8, ponieważ podczas poszukiwania punktu 11 zgubiłem się w lesie i przedzierałem się przez niego chyba z 1,5h.
Nawet nie byłem w stanie się z Tobą skontaktować a propos Harpa nr XXX w Grudziądzu. Podtrzymuję swoją propozycję i czekam na kontakt.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
DD
Po pierwsze dzięki za super imprezkę. Niestety zamiast założonych 10-11 punktów było tylko 8, ponieważ podczas poszukiwania punktu 11 zgubiłem się w lesie i przedzierałem się przez niego chyba z 1,5h.
Nawet nie byłem w stanie się z Tobą skontaktować a propos Harpa nr XXX w Grudziądzu. Podtrzymuję swoją propozycję i czekam na kontakt.
Jeszcze raz wielkie dzięki.
DD