Widok

wielki biust

Panowie! Podobają wam się wielkie cycki? Jeśli tak - to w jakich konfiguracjach - chude ciało/wielkie balony, grube ciało/wielkie balony... To jak? Zapraszam do dyskusji o cyckach! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lechu, czy ty widziałes biegaczkę z ładnym biustem ? bo ja nie .... a to przeciez lekkoatletyka
gajka napisał(a):

> .... a to przeciez lekkoatletyka

Jak sie chce biegac to trzeba uwiazac.
Antyspołeczny napisał(a):

> Przylapalem Cie, i lezysz!!!

Czyzby ten temat na Ciebie tak wplynal. Gratuluje optymizmu, moze jedynie przypalapales, a z lezeniem to chyba tylko rozkoszne marzenie.
Zostalo mi to z dziecinstwa-jakie by nie byly sa fajne ale duze sa lepsze.Wielkie ,mieciutkie i pelne jedzenia.Teraz jestem starszy a nadal lubie possac.

---- ASSASIN----
Wow.....duży chłopiec widzę.
Antyspołeczny napisał(a):

> "Nie do konca", rozwiniesz to?
> I jaka musi byc ta wlascicielka by cie zainteresowac?

"Nie do końca" to znaczy że nie w pełni się zgadzam;) Piersi potrafią być różne, tak jak ich właścicielki. Mi osobiście nie podoba się absolutnie każdy biust. Nie lubię dużych piersi, bo kojarzą mi się z takim typem matki Polki. Nie ma - dla mnie - w takiej kobiecie za grosz tajemniczości. Wydaje się być taką ciepłą, serdeczną dobrą mamusią, w której biust każdy chciałby się bepziecznie wtulić. Szczupłe kobiety z małym (ale z kolei bez przesady w drugą stronę) biustem mają w sobie coś tajemniczego, fascynującego , jakoś tak to widzę. Być może dlatego, że sama niestety nie grzeszę małymi piersiami i zawsze podoba się to, czego się samemu nie ma;)

No inna sprawa to silikony. Mój Boże, jak to się może podobać, takie sztuczne, nadymane do granic wytrzymałości i sterczące niczym "Dwie wieże";) pozostanie dla mnie zagadką na wieki;)
Kwestia gustu. Ale na pewno nie mojego.
Antyspołeczny Twój komentarz można określić jednym słowem: HEREZJE :)
Jednym slowem to troche malo. Nawet nie wiadomo czy herezje w sensie negatywnym czy pozytywnym.

Skoro to tylko jedno slowo to zapewne zawiera w sobie esencje calej pelnej wypowiedzi, najezonej niespozyta iloscia argumentow. Zmusilem sie tez dlatego, i poszukalem dokladnego wyjasnienia czym sa "herezje" . Wedlug encyklopedi to "odstępstwo od powszechnie przyjętych poglądów". Wiec jak dla mnie Twoje okreslenie jest bardzo pozytywne. W obecnych czasach bardzo zwraca sie uwage na wyglad, facet ocenia kobiete na podstawie jej piersi, a i kobiety tak oceniaja swoja wartosc ... Tak wiec moje herezje sa jak herezje Jezusa czy innych ludzi ktorych herezje w pozytywny sposob zmienily swiat. Reasumujac jednym zdaniem :

Dziekuje za komplement. :))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
a nie dziecko? bo przeciez kazdy mezczyzna jest dzieckiem :D

ja tam lubie duze piersi tzn nie za duze, ale nie małe ;D

p.s witaj Nef :D

.... Carpe Diem ....
czyli faceci tak jak jest powszechnie znane wola babki, chude w pasie z duzym biustem? ah..alez jestescie pospolici =P

ola
mi moja pospolitosc w tym wzgledzie nie przeszkadza :d

jesli jest tutaj taka babka to niech sie zglosi :P porozmawiamy o pospolitosci ;P

.... Carpe Diem ....
do góry