Widok

witam

Najlepszą instruktorą jest Syliwa , jest jeden problem , coraz częściej są za nią zastępstwa .to mnie strasznie denerwuje , specjalnie przyjeżdzam na jej zajęcia, po czym okazuje się ,że jej nie ma .na 4 zajęcia w miesiącu 3 są odwałane
Jeszcze bardzo fajna była Ania, w czwartki prowadziła płaski brzuch i piłki ,niestety jej nie ma:((((((((((( a zatem z fajnych instruktorów pozostał Maciek ,który ma zajęcia , tylko w piątki .
Moja ocena
Gymnasion kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6

oferta: -

wyposażenie: 6

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja z punktu widzenia osoby na poziomie początkującym mam zupełnie odmienne zdanie na temat Sylwi. Według mnie nie uwzględnia ona tego, że na zajęciach jest mnustwo nowych osób i układy zdaje sie robić pod siebie i swój poziom a nie uczestniczek. Za to dla osób początkujących baaaardzo polecam Anię, która dopasowuje tempo do grupy, jest zawsze pozytywnie nastawiona i zaraża tym innych :). Zajęcia z Sylwią zniechęcają nowych za to Ania wszystko nadrabia - jej sposób prowadzenia zajęć jest dla mnie czytelniejszy, nie mylić z niższym poziomem - ona poprostu lepiej pokazuje i w efekcie przerabia się te same kroki co u Sylwii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry