Widok
wizyta domowa położnej - Straszyn Dworcowa
Witam,
Mam pytanie dot. wyboru położnej w tej okolicy, która po porodzie przychodzi do domu, ogląda maluszka, ściąga szwy po CC.
Termin porodu mam na 22 stycznia, ale najprawdopodobniej już w pierwszym tygodniu wszystko się rozstrzygnie przez CC.
Czy ktoś z okolicy ma namiary na "jakąś położną" która dojeżdża ? Widzę tu dużo mam z maluszkami. Proszę o pomoc jak poradziłyście sobie z tą sytuacją ?
Pytałam w Przychodni Świętokrzyskiej - niestety tak daleko nie jeżdżą.
a w Straszynie jak się zorientowałam to nie ma przychodzi.
Z góry dzięki za pomoc.
Mam pytanie dot. wyboru położnej w tej okolicy, która po porodzie przychodzi do domu, ogląda maluszka, ściąga szwy po CC.
Termin porodu mam na 22 stycznia, ale najprawdopodobniej już w pierwszym tygodniu wszystko się rozstrzygnie przez CC.
Czy ktoś z okolicy ma namiary na "jakąś położną" która dojeżdża ? Widzę tu dużo mam z maluszkami. Proszę o pomoc jak poradziłyście sobie z tą sytuacją ?
Pytałam w Przychodni Świętokrzyskiej - niestety tak daleko nie jeżdżą.
a w Straszynie jak się zorientowałam to nie ma przychodzi.
Z góry dzięki za pomoc.
Zadzwoń tu, nie wiem czy jeżdżą też poza Pruszcz ale spytać możesz. Polecam położną Mariolę http://www.zumi.pl/2386696,Grupowa_Praktyka_Poloznicza_S.C._Marzenna_Brzeska_Mariola_Groth,Pruszcz_Gdanski,firma.html
hej,
Udało mi się do p. Marioli dodzwonić ( przez tel. strasznie miła kobietka ).
Gabinet mają na ul. Grunwaldzkiej 33 w Pruszczu ( w budynku stomatologii ) , przyjmują jedynie na NFZ, można podejść codziennie między 8.00-10.00 są na miejscu lub umówić się telefonicznie.
Bez problemu dojeżdżają na "naszą wioskę" hehehe.
P.S.
odezwij się na maila zegarekk@interia.pl podam ci nr komórki do położnej, nie chce pisać na forum, może sobie tego nie życzyć.
Pozdrawiam
Udało mi się do p. Marioli dodzwonić ( przez tel. strasznie miła kobietka ).
Gabinet mają na ul. Grunwaldzkiej 33 w Pruszczu ( w budynku stomatologii ) , przyjmują jedynie na NFZ, można podejść codziennie między 8.00-10.00 są na miejscu lub umówić się telefonicznie.
Bez problemu dojeżdżają na "naszą wioskę" hehehe.
P.S.
odezwij się na maila zegarekk@interia.pl podam ci nr komórki do położnej, nie chce pisać na forum, może sobie tego nie życzyć.
Pozdrawiam
U mnie była chyba 6 razy. Bardzo sympatyczna i konkretna kobieta. Pomoże w karmieniu jak masz problem, waży malucha, ogląda czy wszystko jest ok(ja na pierwszą wizytę do przychodni poszłam z dzieckiem dopiero na szczepienie.)Ściąga szwy. Na pierwszej wizycie rozpisała mi wszystko od tego kiedy na wizytę do ginekologa, czym smarować rane,co z bioderkami itp. Naprawdę pomocna była :-)