Lubię korzystać ze SPA, czasami jednak brakuje mi rzetelnych opinii nt. różnych trójmiejskich salonów. Postanowiłam sama podzielić się swoimi opiniami, zaznaczając przy okazji czy wizyta była realizowana w ramach kuponu Grupon, czy też nie.

Byłam w salonie kilkakrotnie. Nie było kłopotów z dodzwonieniem się i umówieniem wizyty. Obsługa sympatyczna, wystrój minimalistyczny, trochę zbyt mało przytulny. W żaden sposób nie doało się odczuć, że klient z kuponem Grupon jest traktowany gorzej, wręcz przeciwnie, widać było, że wszystkim zależy, żebym tam wracała jako stały klient.
Wybrałam się na masaż relaksacyjny. Masażysta przed wykonaniem zabiegu przeprowadził wywiad (czy coś mi dolega, czy są przeciwwskazania itp.), zapytał o preferencje i przystąpił do dzieła. Muszę przyznać, że był to jeden z najlepszych masaży jakie miałam w życiu. Wyszłam z niego naprawdę zrelaksowana (a nie obolała, jak czasami się zdarza). Byłam tak zadowolona, że zaraz umówiłam się na kolejne zabiegi, a miejsce polecam znajomym. Mam nadzieję, że wysoki poziom usług zostanie utrzymany.