Widok

woda na gornej oruni

w gdansku na gornej oruni bije rekord za zimna za1 metr szescienny zimnej 15 zl a za cieplej 30 zl rozbuj w bialy dzien gdzie w innych krajach nieplaci sie za wode a w polsce gdzie renty mam 437 zl place 30 za ciepla a 15 za zimna powwini ludzie yjsc na ulice bo nieudoli politycy wciaz nam szykuja podwyszki al dzis przesadzili z ta woda skadal kraju tak biedym jak etiopia ciagle mamy podwyszki zamiast obirzek przesto polacyy w d*pie maja ten burdel i wola mieszkac w kraju normalnym nikt tu niewruci dopuki zlodzieje beda sprawoac wladze sama piepszyla bym te burdel i gdy by mi zdrowie pozwolilo bym wyyjechala a musze siedziec i zebrac dziadowac bo politycy biora ile chca i narod maja w d*pie aby ich d*py nazarli sie a czlowiek cieszko chory nawet na leki niestac go bo by musial placic 300 miesiecznie chanba ja zyje i oplacam za 437 zl i mam grupe calkowicie niezdolna do pracy a ini biora po 10 tysiecyy i ambicji nie maja ze ini zyja za nisze minium socjalne chanba ztodzieja chanba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po pierwsze kup słownik ortograficzny, po drugie to forum dzielnicy Chełm...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Chełm

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry