Widok

wojas opinie o pracy

witam,
chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej nt pracy w wojasie. z góry dzięki za info :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.gowork.pl/opinie/szukaj?name=wojas&city=&submit=

Odświeżam -> -> -> proszę o aktualne opinie. Na goworku są jakieś przepychanki, proszę tutaj o opinie

Nie jest to praca na całe życie, ale jest w porządku na kilka miesięcy lub lat, no chyba, że wiążesz swoją przyszłość z handlem i sprzedażą to jak najbardziej. Warunki pracy są dobre, wynagrodzenie uzależnione od sprzedaży, więc jest motywacja. Atmosfera w porządku. Możesz śmiało aplikować ;):):)

Zgadam się z opinią powyżej. W Wojasie jest dobrze, ale trzeba się trochę wykazać, bo leni też tam nie potrzebują. Jak ktoś jest opryskliwy dla klientów albo włóczy się z kąta w kąt to oczywiście kierownik zwróci uwagę i może być nieprzyjemnie, ale jeśli normalnie pracujesz, sprzedajesz i realizujesz plany to jest spoko praca

Ile płacą teraz TAM ??

Wszystko zależy od tego jak pracujesz :) W Wojasie jak potrafisz dobrze sprzedać produkt to nie będzie Ci źle, a plany sprzedażowe są ustalane indywidualnie. Jak będziesz się lenić to nie ma szans zarobić, a jak masz chęci do pracy i zakaszesz rękawy to Wojas będzie dla Ciebie dobrą opcją.

Tyle wojasow się zlikwidowalo

A ile zostało i trzyma się rewelacyjnie? Mega dużo. Kiedyś tam pracowałam, teraz chodzę jako klientka i widzę jak ta firma się rozwinęła. Praca jest warta polecenia, bo wiesz czego możesz się spodziewać - nie ma jakichś zaskoczeń, że nagle czegoś nie ma lub coś jest. Plan sprzedażowy ściśle określony, ale do wyrobienia i wtedy kasa się zgadza :) Dużo też zależy od tego, w którym sklepie będziesz pracować, bo dobra atmosfera to podstawa.

Praca wbrew pozorom wymagająca. Cały dzień na nogach i z klientami. Sporo zadań do ogarnięcia, ale jeśli trafi CI się dobry zespół w sklepie, a przede wszystkim kierownik to będzie CI się dobrze pracowało. Plany wysokie, ale przy odrobinie chęci spokojnie do wyrobienia, a co za tym idzie pieniądze też są spoko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla mnie bardzo w porządku praca. Wciągnęłam tu nawet koleżankę. Płacą nieźle, terminowo. Atmosfera fajna, ale nie wiem, może akurat mi się tak trafiło. Jeśli chodzi o urlop to nie robią problemów. Ja polecam tą pracę.

Mężczyzn mało biorą Tam

Dobra kasa jak na sieciówkę, umowa o pracę i możliwość rozwoju (czyt. awans). Ja po półtora roku awansowałam na zastępcę kierownika. Z takich standardowych rzeczy to powiem, ze kasa zawsze jest na czas i nie ma problemów z wzięciem urlopu. Ogólnie polecam pracę w sklepie Wojas.

Ciekawe

Praca w Wojasie jest bardzo okej, dają umowę o pracę, zarobki są całkiem spoko i można awansować jesli widza w Tobie potencjał :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry