Widok

wokalistka szuka zespołu

cześć.
przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym, poza tym szlajałam się po konkursach i międzynarodowych festiwalach wokalnych, gdzie zdobyłam wiele nagród. uczyłam się m.in u E. Zapendowskiej, czy G. Łobaszewskiej. najlepiej czuję się we wszelkich odmianach rocka, a także w smętnych balladach. jestem otwarta na propozycje. moja skala głosu, to ok. 2 oktawy. jestem osobą twórczą, z głowa pelną pomysłów, pasji i chęci tworzenia. poszukuję zespołu, który granie bierze na poważnie, chce grać koncerty i swój materiał. jesli jesteś zainteresowany, to napisz. pozdrówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od kiedy mogę zacząć i gdzie?
Jestem do dyspozycji.kocham dźwięki...kocham wydobywać je z siebie...pragnę porażać energią cały świat
Jestem szaloną kobietą kochającą śpiewać i porywać ludzi w muzyczny trans.moge zacząć już dziś a wszyscy pokochają nasze brzmienie.
Mój numer 606269484
A gdzie organizowalibysmy próby?Mój telefon to 606269484
Potrafię śpiewać i charyzmatycznie poprowadzić band.

Czy to dalej aktualne? Sopran się nada czy szukasz niższego głosu?
Szukam wokalistki.Kontakt798768782
Szukam wokalu damskiego z gotowym repertuarem, (kowery polskie zagraniczne) oferuje grania na wyjazdy do Niemiec w weckendy, piątek wyjazd poniedziałek rano powrót. Tylko poważne propozycje. Mój nr 735 459 300.
Szukam wokalistki d do zespołu gram na dancingach wieczorkach tanecznych
Marek 530 071 352
Hej szukam kogoś kto kocha bluesa soul i zagra na klawiszaxh lub gitarze. Ja śpiewam. Moimi ulubionymi artystami są Etta James amy winehouse Ray Charles aretha Franklin
Szukam wokalistki. Mieszkam w Sopocie.
Jestem z sopotu szukam wokalistki
Witaj,chciałbym z tobą porozmawiać,najlepiej zadzwoń na nr:797482067,dziś do południa,lub dopiero we wtorek. Pozdrawiam
Witaj,chciałbym z tobą porozmawiać,najlepiej zadzwoń na nr:797482067

Dajecie kotat to wokalistek

Sukam 3 wokalistek dugimi wosami I domich kotat

A takie z innej beczki – gdzie się uczyłaś śpiewać? Ja mam plan żeby rodziców namawiać na http://voiceon.pl/ czy to mnie może naprawdę przygotować? Chciałabym bardzo zacząć uczyć się śpiewać.
CE wynajos na dzisaj 3 brunetki z dugimi wosami prose na mojom komorke odpisasz 720898416
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
daj znać gdzie macie próby to podjadę tam i sprawdzicie czy to tego wokalu szukacie!!!!mieszkam w Gdańsku i pragnę coś zmienić w swoim życiu i mówiąc szczerze zarabiać pieniądze.pozdrawiam
Witam,
Poszukuje zespolu ewentualnie agencji wokalnej,gdzie moglabym nawiazac wspolprace w Trojmiescie i jego okolicach,Poznaniu i Warszawie.
Interesuje styl Pop,RnB,House,Trance,Remix,Chill out,Trip Hop,Lounge,Rap i Ambience.
Hej,

Jestem zainteresowany, w miarę możliwości podeślij proszę demo na mk@vanilla.pl

Pozdrawiam!
Wokalistka szuka zespołu!
Cześć, szukam zespołu. Śpiewam od urodzenia, mam na koncie kilka konkursów wokalnych z nagrodami i wyróżnieniami. Przez 2 lata śpiewała w kapeli weselnej z Wrocławia:) chętnie rozwinę dalej skrzydła, a zainteresowanym podeślę demo:)
Będę zainteresowana każdą propozycją:) Mam dosyć silny głos, dobrze czuję się praktycznie w każdym repertuarze - kwestia wyczucia piosenki;)
Może być zespół rockowy, popowy, soulowy... lub kapela weselna:)
Pozdrawiam!
do góry