Widok
wokalistka szuka zespołu
cześć.
przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym, poza tym szlajałam się po konkursach i międzynarodowych festiwalach wokalnych, gdzie zdobyłam wiele nagród. uczyłam się m.in u E. Zapendowskiej, czy G. Łobaszewskiej. najlepiej czuję się we wszelkich odmianach rocka, a także w smętnych balladach. jestem otwarta na propozycje. moja skala głosu, to ok. 2 oktawy. jestem osobą twórczą, z głowa pelną pomysłów, pasji i chęci tworzenia. poszukuję zespołu, który granie bierze na poważnie, chce grać koncerty i swój materiał. jesli jesteś zainteresowany, to napisz. pozdrówka
przyjechałam na studia do gdańska, w moim rodzinnym mieście śpiewałam w zespole rockowym, poza tym szlajałam się po konkursach i międzynarodowych festiwalach wokalnych, gdzie zdobyłam wiele nagród. uczyłam się m.in u E. Zapendowskiej, czy G. Łobaszewskiej. najlepiej czuję się we wszelkich odmianach rocka, a także w smętnych balladach. jestem otwarta na propozycje. moja skala głosu, to ok. 2 oktawy. jestem osobą twórczą, z głowa pelną pomysłów, pasji i chęci tworzenia. poszukuję zespołu, który granie bierze na poważnie, chce grać koncerty i swój materiał. jesli jesteś zainteresowany, to napisz. pozdrówka
Witam.
Gram na gitarze z 6 latek, wcześniej na klawiszach. Chciałbym coś założyć w klimatach blues, rock, poezja. Jestem otwarty na propozycje. Studiuję na PG a mieszkam na osiedlu młodych w Oliwie. namiary: 604 473 918, gg1218574.
Jeśli masz ochotę spróbować czegoś wspólnie to zapraszam.
Pozdrawiam
Mateusz
Gram na gitarze z 6 latek, wcześniej na klawiszach. Chciałbym coś założyć w klimatach blues, rock, poezja. Jestem otwarty na propozycje. Studiuję na PG a mieszkam na osiedlu młodych w Oliwie. namiary: 604 473 918, gg1218574.
Jeśli masz ochotę spróbować czegoś wspólnie to zapraszam.
Pozdrawiam
Mateusz
Witam uprzejmie, chcialem sie zapytac czy aktualnie Jestes wolna do kapeli? Moj zespol istnieje jakies 3-lata, nigdy nie wyszedl z undergroudu z wielu powodow np. wszystkich uczestnikow laczyla inna kapelka, ktora jednak grala koncerty po klubach, za granica. Dopiero po jej rozpadzie doszlismy do wniosku dopracowania naszej 2-ej kapeli, poszukujemy damskiego wokalu, gramy energetyczny melodyjny punk mieszany z odrobina rocka, ska. Wiec prosze o kontakt-sprobowac nigdy nie zaszkodzi, Masz moze gg moje: 8881845
witaj,jetesmy zainteresowani twoja osobą,gramy muzyke rockową,mamy własne miejsce na proby(gdańsk-morena), sprzet i ambicjie,nasz wiek to 22 do 29lat.sklad to 2 gitary,perkusja,bas ewent.backing wokal.w przyszlosci jeden z gitarzystow obejmie jeszcze dodatkowo partie klawiszy,mamy troche wlasnego materiału oraz mozliwosc zarejestrowania go połprofesjionalnie na probach(cubase)-(mozliwosc przeslania probek mp3).pozdrawiam i czekam na info,krzysztof.h.
Jestem zainteresowana ogłoszeniem. Jestem wokalistką, piszę własne teksty, z których da się zmontować różnorodną muzykę. Znajomi twierdzą, że to, co tworzę wpasowuje się trochę w rock, post-hardcore, christian rock, reaagae, rap, soul, rnb... Jestem otwarta na nowe brzmienia. Inspiruję się wieloma stylami. Słucham takich wykonawców jak Emarosa, Mindless of Self Indulgence, 12 Stones, Papa Roach, Avril lavigne, Evanescence, Slipknot, The Chase, Dance Gavin Dance, Alesana, Scary Kids Scarying Kids, Ciara, Pendulum, Arshenic, Blady Kris/Zulu Kingz, Darin Zanyar, Paramore, Timbaland i wiele innych. W zależności od preferencji mogę dopasować tekst do stylu muzyki. Lubię twórczość niszową, underground, ale lubię brzmieć manifestowo, emocjonalnie i optymistycznie, a nawet czasem komercyjnie i rozrywkowo. Jeszcze nie znalazłam artystów, których styl jest odpowiadający mojemu własnemu. Ostatnio pracuję nad tworzeniem bardziej skomplikowanych rytmicznie kompozycji i bardziej urozmaiconym operowaniem głosem. Mój głos mieści się gdzieś pomiędzy sopranem a altem. Nie wyciągam najwyższych dźwięków, ale potrafię śpiewać trochę w męską gamę, na przykład tak w miarę podobnie jak Jacoby Shadicks z Papa Roach albo Paul McCoy z 12 Stones. W razie zainteresowania podaję moje gg: 5615506. Dzięki :) Kamila
Dusza artystyczna:)
Witam :) Jestem studentką UG a moją pasją jest śpiewanie i teatr. Klimaty w jakiech najlepiej sie czuję,to poezja śpiewana i piosenka aktorska, ale jestem osobą bardzo elastyczną, jeśli chodzi o muzykę. Chętnie bym pośpiewała, gdyż niesamowicie mi tego brakuje:) (niekoniecznie w celach zarobkowych, aczkolwiek chałturzenie też wchodzi w grę :P) mój mail: tandresse@o2.pl / gg:4982099